ПЕВАЧ СЕ ОГЛАСИО НА ИНСТАГРАМУ: Прва објава Дарка Лазића након приче да је нестао! (ФОТО)

Novosti online

03. 04. 2021. у 22:32

НАКОН прича да је Дарко Лазић нестао, те да га полица тражи због кола из 2015. године која је купио бившој супрузи Ани Севић, а на којима стоје лажне регистрације, певач се огласио на Инстаграму.

ПЕВАЧ СЕ ОГЛАСИО НА ИНСТАГРАМУ: Прва објава Дарка Лазића након приче да је нестао! (ФОТО)

Фото: Принтскрин

Дарко је објавио слику са још двојицом момака, а ово је његова прва објава након прича које су данас одјекнуле у свим медијима.

Даркова мајка Бранка је раније данас негирала све наводе и истакла да је Дарко тренутно код веренице Марине.

- Ма то није истина. Он тренутно није кући, отишао је код Марине, она је тамо у Пећинцима код њених, уопште га није ни тражила полиција, не знам о чему се ради. А за ауто сам читала и ја, не знам уопште о чему се ради, то је Ана требало да среди ако је ауто већ на њу, под њеним именом, што га она није средила ако је то све истина - рекла је Бранка.

Ево и Даркове објаве:

Подсетимо, певачица Ана Севић потврдила је да је раније саслушана у полицији због лажних таблица које је имала на аутомобилу "мерцедес ЦЛК".

- То је ауто који је Дарко мени поклонио након нашег венчања. Заправо, Дарко је дао мој ауто који сам возила дечку од којег је купио тај 'мерцедес'. Та кола ми се никада нису свиђала, јер нису практична. Убрзо сам себи купила белог 'мерцедеса' који ми је Дарко слупао - испричала је раније Ана.

Она је објаснила:

- Дарко је тај спортски ауто поново продао дечку од кога је и купио. Међутим, новац од њега никад није узео. Спорно је то што се тај ауто води на мене, а договор је био када га тај дечко исплати да се пребаци на њега. Међутим, ауто никад није исплаћен. То је било 2015. године и никад ме није интересовало шта се дешава са возилом.

Фото: Инстаграм

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (0)