КОНАЧНО ОТКРИВЕНА ИСТИНА: Тања Савић се огласила и рекла зашто још увек није отишла по синове у Аустралију

Novosti online

02. 04. 2021. у 16:56

ПОПУЛАРНА певчица Тања Савић није обавештена да је њен супруг Душан Јованчевић наводно уложио жалбу на одлуку суда да се њихови синови врате у Србију, већ је за ту информацију сазнала из медија.

КОНАЧНО ОТКРИВЕНА ИСТИНА: Тања Савић се огласила и рекла зашто још увек није отишла по синове у Аустралију

Фото: Инстаграм

Истиче, ако је то истина, она је "без текста".

Тања има проблем да оде у Аустралију по синове због отказивања летова и обавезног карантина у трајању од две недеље који мора да проведе тамо, а истиче да не постоји други начин да врати децу, јер, како каже, ако не оде по њих отац их неће вратити у Србију.

- Сазнала сам из медија да је Душан поднео жалбу на одлуку суда да се деца врате у Србију, кад сте ми проследили, нисам раније чула за то. Немам ни одговор, без текста сам. Старатељство над децом још увек није решено, тек ћемо да се боримо за старатељство након развода, а судска одлука да се деца врате у Србију, у свој пређашни боравак, та одлука је донесена - љубазно је рекла Тања.

- Међутим, из сата у сат се летови мењају, по једнм лету примају врло мало путника, постоји велика могућност да се лет откаже иако се карта резервише баш смо условљени што се тиче лета. Ако се купи бизнис класа, ако се и откаже тај лет, онда постоји могућност да нам врате карту за следећи, будући лет за Аустралију, а ако је економска класа то пропадне свакако - објаснила је певачица.

- Мало је незахвална ситуација због ове короне, притом и карантин се тамо рачуна, мора да се седи у карантину две недеље. Да је једноставно, није. Тражим најлакшу могућу опцију и најкраћи могући лет, мора да се преседа, али гледам да не проводим доста времена на аеродрому, да не будем дуго на аеродрому због пандемије - испричала је Тања и додала да деца знају и да су припремљена на повратак у Србију.

- Не постоји могућност, нажалост, да деца дођу у Србију у пратњи неког другог, покушавала сам са министарством да донесемо неку одлуку, међутим, то не зависи од нас, него од аустралијских органа. Деца су малолетна, а пошто их тата неће довести, онда морам ја. Чула сам се са децом јутрос, добро су, знају да се враћају у Србију, припремљени су на то. Вама хвала, ја стварно поштујем Телеграф.рс, видим да вас и доста певача поштује, мислим да сте једни од ретких који говоре истину и јако ми је драго због тога - закључила је Тања.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)