"НАВИКЛА САМ ДА БУДЕМ ПРВА!": Зорица Брунцлик након навода да постаје члан жирија "Звезде Гранда"

Novosti online

01. 04. 2021. у 14:00

НАКОН што су медији објавили да постоје тајни преговори са Сашом Поповићем да Зорица Брунцлик замени Марију Шерифовић у жирију, огласила се и Зорица, на свом Инстаграм профилу, у коме све то пориче.

НАВИКЛА САМ ДА БУДЕМ ПРВА!: Зорица Брунцлик након навода да постаје члан жирија Звезде Гранда

Фото ATA Images

- Господо која живите од туђе невоље, толико сте се очигледно навикли да се радујете када је неко у свађи па је, када је нема, вештачки правите. То ће вам се, у мом случају, завршити на покушају. Целог живота своје битке бијем сама, а са свим колегама функционишем чисто и поштено - поштовање за поштовање, пријатељство за пријатељство, колегијалност за колегијалност, љубав за љубав.

- Управо зато желим да поручим да ме ни са ким нећете посвађати, нити ћете убацити раздор између мене и било кога. А нарочито нећете успети да ме спустите на ниво на коме би желели да ме видите, тврдећи да ћу ја некоме бити замена. Морам да вас разочарам, то се никада неће десити, јер ја алтернација ни у животу, нити у послу, никада нећу бити! Не иде то уз моје име, лик, каријеру, хитове које сам снимила, не слаже ми се ни уз боју косе... А и превише сам навикла да будем прва.

- Уз жељу да ме оставите на миру и да пробате да у будућности нађете адекватнију жртву (некога коме та улога стоји), срдачно вас поздравља ваша оригинална дива - написла је Брунцликова на свом Инстаграм профилу. 

Фото: Принтскрин

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)