АНАСТАСИЈА КУПИЛА ЛУКСУЗАН СТАН КОД КАЛЕМЕГДАНА: Са дечком осмишљава сваки детаљ новог простора - започињу заједнички живот у Београду

Новости онлајн

31. 03. 2021. у 16:08

АНАСТАСИЈА Ражнатовић са дечком Ђорђем Куљићем ускоро започиње заједнички живот у Београду.

АНАСТАСИЈА КУПИЛА ЛУКСУЗАН СТАН КОД КАЛЕМЕГДАНА: Са дечком осмишљава сваки детаљ новог простора - започињу заједнички живот у Београду

Фото: Принтсцреен/Инстаграм

После четири године везе, млада певачица и њен изабраник коначно су донели одлуку да свој заједнички живот отпочну у престоници. Анастасија је годинама живела на релацији Београд - Нови Сад, будући да је Ђорђе из "српске Атине", и неретко је истицала да јој то прија, али дошло је време за промене.

Пар за неколико недеља почиње заједнички живот у Београду, а стан су купили у луксузном комплексу у близини Калемегдана, па ових дана уз помоћ архитекте са усхићењем осмишљавају сваки детаљ животног простора, пише магазин "Хело".

Подсетимо, Анастасија је до сада више времена проводила у Новом Саду, где је Ђорђе живео, него у српској престоници.

- Јако ми прија енергија Новог Сада. Живот се одвија знатно спорије него у Београду, што смета многима кад први пут дођу, а мени је баш то велики плус. Београд је знатно већи, брже се живи, ни за шта се нема много времена - рекла је једном приликом популарна певачица.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)