ЧУКАНОВИЋ У ЈУТАРЊЕМ ИСПРОЗИВАО ПЕВАЧИЦУ: Тања Савић отказала укључење, водитељ јој жестоко одговорио

Новости онлине

30. 03. 2021. у 11:32

ФИЛИП Чукановић, водитељ јутарњег програма на Првој телевизији, изненадио је гледаоце када им је саопштио да се у програм неће укључити певачица Тања Савић, која је била најављивана као гошћа.

ЧУКАНОВИЋ У ЈУТАРЊЕМ ИСПРОЗИВАО ПЕВАЧИЦУ: Тања Савић отказала укључење, водитељ јој жестоко одговорио

Фото: Принтсцреен

Водитељ се извинио гледаоцима и открио да је певачица непрофесионално отказала гостовање у задњи час.

- Најављивали смо вам током читавог јутра укључење Тање Савић која је требало да за наш програм говори о борби за старатељство над синовима, коју је добила, а који су у Аустралији. Међутим, Тања Савић је нама пре 30-ак минута отказала учешће у овој емисији, иако смо све договорили с њом и желели да апелујемо на читав њен случај - рекао је Филип и додао:

- Прилично непрофесионално понашање наше популарне певачице, али и то се дешава. Ми вам се извињавамо што смо вам дали погрешну информацију шта ћете гледати у програму.

Чукановићева колегиница Маријана Табаковић се надовезала и потврдила да је Тања непрофесионално отказала гостовање.

- Невезано за Тању, једноставно када су евидентни и прави разлози да не можете да се укључите, мислим на све госте, никакав проблем. Али заиста, отказати пола сата пред гостовање, уз објашњење које наравно нећемо рећи овако јавно, немојте то да радите - Маријана Табаковић.

- Није професионално, у најмању руку - додао је Филип.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Lila

30.03.2021. 13:52

Potpuno očekivano od nje koja nas godinu dana davi svojim problemima kao da ih samo ona ima. Ljudi umiru i baš nas briga za nju ko je bre ona ? I dokle ćete je više dovoditi u emisije i maltretirati nas o istoj ? Dosta više.