ДА ЛИ СУ БИЛИ ЗАЈЕДНО? Влада Мандић проговорио о вези са Цецом

Novosti online

28. 03. 2021. у 12:19

РУКОМЕТАШ Влада Мандић открио је у једној емисији да му је својевремено пријала титула плејбоја коју су му домаћи медији доделили, и дотакао се трача који је колао пре 15 година, да је био у вези са певачицом Светланом Цецом Ражнатовић.

ДА ЛИ СУ БИЛИ ЗАЈЕДНО? Влада Мандић проговорио о вези са Цецом

Фото: Принтскрин

- Спортисти неће да признају, али воле мало и жуту штампу - да се пише која кола возим, да ли сам био с неком или нисам... То ми је било занимљиво до 27. године, када сам добио ћерку Сашу, а тада су се ствари промениле - рекао је Мандић и додао:

- То је леп период моје младости. Нисам ја радио ништа што не раде и други мушкарци, нормално је да имаш једну, две, три девојке... не у исто време! И у неком тренутку ми је то писање постало иритантно јер нисам желео да ме познају као плејбоја. Пишу, али не знају колико сам голова дао, само су знали да сам рукометаш, не колико сам радио и колико сам дао. Нисам желео да глупости затамне успех - рекао је он.

Фото: Принтсцреен

Водитељка је упитала Мандића и да ли је та "титула" олакшала приступ девојкама.

- Наравно, ја сам искрен. Спортисти су увек атрактивни, и код нас и свугде у свету. И нама је увек све олакшано, па и пролаз код девојака, да се не лажемо.Спортисти су увек у доброј линији, згодни, живе изнад просека, возе добра кола, то су олакшавајуће околности - рекао је Мандић, а онда открио да је неколико пута морао да демантује писања штампе, попут тога да је био у вези са Светланом Цецом Ражнатовић.

- Да, доста сам демантовао. Тада сам схватио да деманти уопште нису корисни. Да сам престао не би се писало толико, овако демантујеш, још више се пише. Када ћутиш то прође. Ја сам додуше давао повода, наравно да јесам, али било је доста измишљених прича. Јавност је више занимало све него моји спортски успеси. Кад сам у једном тренутку схватио да ме људи препознају због тог епитета и жуте штампе, а не по томе где играм, било ми је криво. Било ми је занимљиво да изађем у жутој штампи, али ме прошла жеља, изашао сам из тога - закључио је рукометаш.

(Србија данас)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)