ДУГО ЈЕ ЖИВЕЛА У СТРАХУ: Тања Савић се хитно огласила после нових момената - и те како је имала шта да каже!

Novosti online

26. 03. 2021. у 22:37

ПЕВАЧИЦА Тања Савић ускоро ће уживати са својом децом, коју је њен још законити муж Душан одвео у Аустралију још пре годину дана.

ДУГО ЈЕ ЖИВЕЛА У СТРАХУ: Тања Савић се хитно огласила после нових момената - и те како је имала шта да каже!

Фото Инстаграм

Она је месецима уназад била у фокусу јавности због њене борбе за старатељство над синовима Ђорђа и Максима, који су код оца Душана Јованчевића у Аустралији, јер их је бесправно одвео без Тањине сагласности, а недавно је открила како се спор окончао.

- Коначно, коначно да се завршило то све. Добила сам судски позив да идем тамо да их узмем, хвала Богу. Мислим да су сви срећни, после свега - као да су били на иглама - започела је Тања.

Према њеним тврдњама, суд је 12. марта донео одлуку да деца припадају њој. Ипак, Тања брине како ће Ђорђе и Максим реаговати кад је угледају и колики утицај је отац имао на њих у претходном периоду.

- Тања је у више наврата признала да се плаши да је Душан децу окренуо против ње. Сматра да је он добар манипулатор, а да су мала деца подложно тло и да је лако могао да им промени мишљење, свашта исприча и убеди у оно што је он хтео. Брине и шта им је рекао да је разлог зашто се враћају њој, да их је убедио да је она лоша мајка. Било је периода кад их данима није чула, а и кад су могли да причају, деца су се пред оцем и баком суздржавала. Више пута су њу питали кад ће доћи у Аустралију, мали су да би схватили шта је посреди - открива извор за домаће медије.

Фото: ATA images

- Колико је срећна што ће јој се деца вратити, толико је и забринута. Ноћима размишља на који начин да поступа с њима и како да им објасни шта се све заправо десило. Неће да повреди њихова осећања, опет, деца су јој на првом месту, а Душан је њихов отац. На крају је решила да се консултује са психијатром јер сматра да ће је он посаветовати исправно. Ипак је од синова била раздвојена и патила готово годину дана, а и малишанима није било лако без ње. Сада кад јој се коначно враћају, решила је да све бриге каже стручном лицу и да се на најбољи могући начин избори с предстојећим периодом. Страх ју је како ће се деца адаптирати, али је убеђена да ће уз савете психијатра и њену љубав некако све доћи на своје место -завршава извор.

(ИДЈТВ)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)