ВОДИТЕЉКА СЕ ПОНОВО ОГЛАСИЛА: Христина тврди да су поруке које је Лечић показао монтиране (ФОТО)

Novosti online

26. 03. 2021. у 12:55

МЛАДА глумица Данијела Штајнфелд оптужила је глумца Бранислава Лечића за силовање, а после њене исповести огласила се и водитељка Христина Стојиљковић, која је на друштвеним мрежама објавила њихову преписку са глумцем.

ВОДИТЕЉКА СЕ ПОНОВО ОГЛАСИЛА: Христина тврди да су поруке које је Лечић показао монтиране (ФОТО)

Фото: Твитер и В. Данилов

Наиме, из порука које је она поставила види се да је Лечић тражио да се види с њим, а она га је остављала без одговора. Онда се огласио и Лечић, са принтскриновима исте те конверзације, на којима се види да је водитељка ипак одговарала на његове поруке.

Наиме, Лечић тврди је да је Христина обрисала своје поруке и "сређене" поделила на друштвеним мрежама.

- Идемо даље... Христина Стојиљковић. Право са мог телефона. Уочите разлику - написао је Лечић.

Водитељка је одмах реаговала на ове принтскринове.

- Одлична идеја али јако лоша реализација, за почетак иПхоне никада не одваја поруке приказујући више пута исти датум. Без коментара заиста, нека је на част - написала је Христина, па открила, како је навела, "кључну ствар" која показује да говори истину.

- Ко год да је фотошопирао и монтирао моје наводне “поруке” заборавио је и приликом прекуцавања да користи квачице на с у “пошаљемо” и ц у “возач”, као што стоји у мојој јединој стварној поруци, хвала богу па је све лако проверљиво и доказиво тамо где треба, опустите се људи - навела је Христина.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)