ОГЛАСИЛА СЕ МАЈКА НИНЕ РАДУЛОВИЋ: За сада имамо савршено мишљење о Браниславу!

Novosti online

25. 03. 2021. у 12:56

СКАНДАЛ о коме данима брује домаћи медији, али и они у региону је вест да је глумица Данијела Штајнфелд оптужила колегу Бранислава Лечића за сексуално напаствовање и узнемиравање.

ОГЛАСИЛА СЕ МАЈКА НИНЕ РАДУЛОВИЋ: За сада имамо савршено мишљење о Браниславу!

Фото: Принтскрин

Откад су те оптужбе испливале у јавност, нико од медија није успео да ступи у контакт са бившом Лечићевом супругом, водитељком Нином Радуловић.

Сада се огласила и њена мајка Горица Радуловић, која је имала свој коментар и мишљење  на овај застрашујући догађај.

- Ако сте нашли да и мене питате за коментар око целе ове ситуације, ја само могу да вам кажем једну ствар. Поручујем свима, који толико форсирају ту тему и то свима замерам - не може ништа да се каже исправно, док се не сазнају све чињенице. Сви новинари су грешни кад на овакав начин извештавају о овом догађају.

- Моје мишљење је да се ради о једној жени, да будем блага, врло проблематичној, у чију биографију и стил живота треба мало зачепркати. О томе се ради. Нама је све остало познато у вези са другом страном и ту треба само оставити да се ствари одвијају по процедури - истакла је Горица.

На питање да ли то значи да се ставља на страну бившег зета, госпођа Радуловић била је стриктна да не заузима ничију страну.

- Ја се не стављам на страну никога, таман посла. Али, исто тако, ни нико други не може да се ставља ни на чију страну, јер нико нема довољно података, као што их немам ни ја. Апсолутно се не стављам, жена сам, имам ћерку. То је први разлог, а и имам људски и интелектуални разлог, да схватам шта је добро а шта је лоше. Али, у овом случају је апсолутно непознато шта се десило. Све делује да се не зна шта је и да се треба ограђивати. То раде сви људи које ценим, а оне које не ценим баш се они стављају и заузимају страну. Ја се не стављам - додала је она.

Нинина мајка открила је и у ком стању се водитељка налази, после оптужби на рачун њеног бившег супруга.

- Нина је одлично, што не би била добро? Одлично се носи са свим, она познаје тог човека, она све добро капира. Ми о том човеку имамо најбоље могуће мишљење, док не сазнамо нешто што још увек не знамо и онда га можда променимо. За сада имамо савршено мишљење о Браниславу. У свакој ситуацији у којој се нашао за све ове године колико га познајем - завршила је Горица.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)