ЛЕЧИЋ СЕ ПОНОВО ОГЛАСИО: 17 колега одбило да сарађује са њим - упутио им бесан одговор

Novosti online

25. 03. 2021. у 12:23

КАО бомба у јавности је одјекнула вест да је мистериозни моћник који је силовао глумицу Данијелу Штајнфелд, наводно, глумац и политичар Бранислав Лечић.

ЛЕЧИЋ СЕ ПОНОВО ОГЛАСИО: 17 колега одбило да сарађује са њим - упутио им бесан одговор

Фото: В. Данилов

Лечић се огласио за домаће медије и открио да је добио позив од Вишег јавног тужилашта у Београду, те да ће у петак дати исказ поводом оптужби Данијеле Штајнфелд да ју је силовао.

Колеге са глумачке сцене су подељене, а многи су отворено иступили против Бранислава Лечића и подржали Штајнфелд. Прва међу мњима је Мирјана Карановић која је одбила да са колегом игра у представи

Лечић је на друштвеној мрежи Фејсбук објавио допис Београдског драмског позоришта који га искључује из ове институције на неко време.

- Драги Леко, Југ је покушао да те добије вероватно си у гужви. Имамо једну незгодну ситуацију јер је данас на иницијативу дела глумачког асамбла, њих 17 потписало петицију да не желе да играш у "Тиквама" док се ситуација не смири. Њих 14 је било уздржано. Жао нам је због свега, у договору и са Скерлом, алтернираћемо те до даљњег. Можеш се чути са Југом кад будеш у прилици. Београдско драмско позориште.

Фото: Фејсбук

 

Ове речи изреволтирале су глумца, па се јавно обратио позоришту:

- Са онима који суде о људима и оваквим догађањима и оптужбама, преко медија без права на мој глас и моју истину, никада више немам шта да тражим! Заборавите на нашу сарадњу, и поручите тим глумцима да ме ни такви људи ни такви глумци уопште не занимају. Они без обзира на године не знају ни шта је право, а ни правда. Нек ме избегавају у широком луку! Истина ће победити!! Драги Лека одговара на поруку Београдског драмског позоришта - написао је глумац.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)