ТАЊА САВИЋ НАСТАВЉА БОРБУ ЗА ДЕЦУ: Добила сам пресуду, али немам старатељство

Novosti online

23. 03. 2021. у 09:23

Иако је многе обрадовала вест да ће популарна певачица Тања Савић коначно видети своје синове Максима и Ђорђа након годину дана, певачица је сад обелоданила да још није добила старатељство над децом.

ТАЊА САВИЋ НАСТАВЉА БОРБУ ЗА ДЕЦУ: Добила сам пресуду, али немам старатељство

Фото Инстаграм

- Званично сам добила пресуду да вратим децу. Немам и даље старатељство над децом, то није решено, мораћемо да се боримо из Србије за то. Пресуда је само донела ту одлуку да деца треба да се врате у Србију јер сам ја свим папирима доказала да су деца живела овде, да су имали боравак, да су се овде школовала, да смо овде више времена проводила него у Аустралији - испричала је Тања.

 Чула сам се са децом, збуњени су, били су без мене годину дана, а сад знају да ће бити без тате. То је прекретница у нашим животима која је тешка. Не знам шта да помислим. Јако ми је жао због себичлука једног родитеља, а то у овом случају нисам ја. Остварила ми се велика жеља за мој рођендан и не постоји срећнија мама од мене. Још немам могућност да загрлим децу, биће то ускоро - додала је Савићева, а потом истакла да и даље има читав списак неостварених жеља иако се највећа остварила.

 Имам жеље, нисам све остварила. Ипак, срећна сам жена јер ме ситнице чине срећном - закључила је певачица.

(Србија Данас)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)