НАЈТЕЖЕ МИ ЈЕ БИЛО КАД ЈЕ БИО НА ИВИЦИ СМРТИ! Вереница Дарка Лазића први пут пред камерама, открила детаље живота са певачем

Novosti online

21. 03. 2021. у 16:30

МАРИНА Гагић, вереница Дарка Лазића, проговорила је за медије. Она је у емисији уживо говорила о њеном и Лазићевом новом занимању.

НАЈТЕЖЕ МИ ЈЕ БИЛО КАД ЈЕ БИО НА ИВИЦИ СМРТИ! Вереница Дарка Лазића први пут пред камерама, открила детаље живота са певачем

Foto: Printscreen/Pink

- На моју идеју смо започели, случајно се догодило што је Дарко направио Инстаграм профил "Даркова кухиња", дошли смо на идеју да снимамо како он кува. Веома је добро, биће још боље. Идеје долазе спонтано, он кува, ја снимам. Он се боље сналази у кухињи. Ја чистим за њим, то је велика ствар.

Говорила је и о сину Алексеју:

- Мој је син, личи на мене, сав је на мене, љуби га мајка. Не могу да приметим да има Даркове особине, још је мали. Играмо се нон стоп, досадно му је превише. Одувек сам хтела да будем млада мама.

Марина је истакла да је не погађају натписи:

- Било је доста наслова. Скоро је изашло како нас јутјубери јуре због Јутјуба, јер смо им као узели посао. Наслови ме не погађају о односу са Дарком, јер знам шта је истина.

Задовољна је што је њен вереник смршао:

- Била сам упорна, хтела сам да смрша, сад идемо једно уз друго. И ја добро једем.

Проговорила је и о тешким тренуцима:

- Било је најлепше кад сам сазнала да ћу постати мама. Најтеже ми је у животу било кад сам сазнала да је био на ивици смрти - говорила је Марина у Премијера Викенд специјалу.

Открила је и када имају несугласице:

- Па немамо проблема, једино несугласица кад се не јави на телефон. Ја полудим (смех). Тад га питам "Докле више то нејављање, та неодговорност?". Било је лакше раније, кад си млад имаш више живаца, сад имам 30 година, не знам да ли бих могла да поднесем неке ствари. Волела сам да идем са њим да га слушам када је наступао по Србији.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)