ГОГА СЕКУЛИЋ ПРОГОВОРИЛА О ФИНАНСИЈСКОГ КРИЗИ: Наша бранша је највише погођена, надамо се бољим данима!

Novosti online

21. 03. 2021. у 11:20

ИАКО са супругом Урошем Домановићем и сином Василијем Андрејем живи на релацији Цирих-Београд, певачица Гога Секулић тренутно са породицом борави у српској престоници. Каже, ту им сада више одговара.

ГОГА СЕКУЛИЋ ПРОГОВОРИЛА О ФИНАНСИЈСКОГ КРИЗИ: Наша бранша је највише погођена, надамо се бољим данима!

Фото ATA Images

- У Швајцарској је све затворено, тако да нам овде одговара због детета јер иде у вртић и дружи се са вршњацима. Урош ће бити још пар дана и мора назад. У Цириху је лепо и некако мирније док је у Београду акција нон-стоп - каже Гога и додаје да око бебе нема помоћ дадиља.

- Баш сам посвећена мајка и нон-стоп сам са њим сем када је у вртићу. Чак га одведем касније, а узмем раније! Немам дадиљу! Имали смо неке покушаје, али нисам била задовољна са изборима. Баке и деке ускоче када затреба - прича певачица.

Она каже да је не изненађују све чешће жалбе колега, које више од годину дана не могу да наступају због пандемије короне.

Како да се не жале?! Највише је наша бранша погођена. Када год бих то рекла доживела бих нападе и гомилу неких коментара, али то је сурова реалност. Надамо се сви бољим данима! Како је свима, тако је и мени.

(Пинк)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)