СЕДАМ ГОДИНА СМО СЕ БОРИЛИ ДА ДОБИЈЕМО ДЕТЕ: Певачица Сека Алексић открила детаље о процесу вантелесне оплодње

Novosti online

20. 03. 2021. у 16:52

ПЕВАЧИЦА Сека Алексић открила је своје искуство са вантелесном оплодњом на свом Јутјуб каналу.

СЕДАМ ГОДИНА СМО СЕ БОРИЛИ ДА ДОБИЈЕМО ДЕТЕ: Певачица Сека Алексић открила детаље о процесу вантелесне оплодње

Фото Instagram/seka_aleksic

- Мој пут ка потомству није био лак, ја сам особа која је седам година чекала да добије дете. Мој супруг и ја смо се седам година борили да добијемо дете. Вантелесна оплодња је само 30 одсто. Ја сам радила три вантелесне оплодње, трећа је успела, прве две су биле безуспешне. Када смо решили моју инсулинску резистенцију то је било много лакше, пила сам таблете четири године, оне су помогле да се тај проблем реши. Када смо се одлучили за трећу вантелесну оплодњу, по савету свог духовника, оца Николе, и на предлог још једног свештеника, то је отац Аца, његов колега, почела сам да пијем уље Светог Нектарија. Отац Аца је био на Егини и донео је уље Светог Нектарија, и рекао мом духовнику, оцу Николи, да да мени и мом супругу Вељку - почела је Сека, па наставила:

- Што се тиче уља Светог Нектарија ту постоји један правилник, не можете га користити без благослова и постоје правила како се користи, колико капи се узима. Жена то попије, причести се и онда одлази на процес вантелесне оплодње. Ми смо то све испоштовали, Вељко и ја. Ја сам се причестила и отишла на вантелесну и хвала Богу родио се мој Јаков.

Сека је затим причала о наредном процесу, када је зачет њен млађи син Јован.

- Две и по године касније поново сам ишла на вантелесну оплодњу, рећи ћу вам само да су молитве Светог Нектарија услишене код Господа и да смо Вељко и ја постали родитељи. И Бог ће дати да постанемо још. Верници који верују они знају, знају и ко је Свети Нектарије, он је велики чудотворац. Ја сам била и на Егини, где је он живео и где је сахрањен. Његова уља су заиста чудотворна, он лечи сваког ко има неки проблем. Потребно је да човек има веру, тада је пола проблема решено - рекла је певачица.

- Само храбро и имајте веру - пружила је Сека на крају подршку свим женама и паровима који се боре за потомство.

(Кури.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)