ДАРКО ЛАЗИЋ БЕСАН: Не зову ме да за паре певам на корона журкама, за разлику од мојих колега!

Novosti online

18. 03. 2021. у 11:09

ПЕВАЧ Дарко Лазић каже да није наступао ни на једној корона журки, иако је у последње две недеље чак три пута био на истима.

ДАРКО ЛАЗИЋ БЕСАН: Не зову ме да за паре певам на корона журкама, за разлику од мојих колега!

Фото: Принтскрин

Од три журке, на снимцима смо могли видети како пева на две. Трећу је прекинула комунална милиција, а на фотографији се међу гостима види и Лазић.

- Шта год ја да урадим то је нешто најгоре, горе него што јесте! Испало је како ја радим једини у корони, да су сви добри, ја нисам. Уопште нисам ни радио, као прво, него сам био у кућном простору, пријатељ ми је добио дете. "Стрпајте га у затвор...". На сплаву сам био на ручку, на вечери. Где год да се појавим, испадне да радим! Не знам зашто толико сметам, што упадам толико баш у очи - почео је Дарко током гостовања на Првој.

- Да сам радио, рекао бих. Отпевао сам једну песму. Дошла је комунална полиција, прекинули су прославу... Видим да сам ја "краљ короне"! (смех) Волео бих да радим, треба нам новац, али није тако - додао је.

- То је било породично окупљање, није била журка! Ја нисам позван да певам ни на једној корона журки, а чуо сам да доста колега пева на тим журкама. Али, мене за паре нико не зове - тврди Лазић.

Певач је покренуо Јутјуб канал на којем показује како кува. Каже - од нечега мора да се живи.

- Дошао сам на идеју да отворим свој канал, кухиња. Не зна се када ћемо почети да радимо, дошло је тешко време, морамо да се сналазимо како умемо - објаснио је певач.

- Прва емисија је изашла јуче. Почео сам да кувам, од нечега мора да се живи. Рецепти су - све из главе. Све што не постоји, за шта нико није чуо. Спремам јако укусно (смех) - додао је.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)