ГОЦА БОЖИНОВСКА ЉУТА НА СИНА И СНАЈКУ: Не може да верује да то крију од ње!

Novosti online

14. 03. 2021. у 14:10

ПЕВАЧИЦА Гоца Божиновска, која ће ускоро постати бака, недавно је била у Тителу како би по традиционалним обичајима испросила снајку, а како наводе домаћи медији након просидбе се озбиљно наљутила на Бојану и сина.

ГОЦА БОЖИНОВСКА ЉУТА НА СИНА И СНАЈКУ: Не може да верује да то крију од ње!

Фото: АТА

Како је Гоца сама рекла, презадовољна је пријатељима и срећна што ће да се ороди са породицом Родић. Међутим, љута је на сина и снајку јер не желе да јој кажу пол бебе.

– Гоца је пресрећна што ће постати бака. Она има велики проблем око мајке, која лежи непокретна и око које је максимално ангажована годину дана, па јој је унуче које је на путу једина светла точка. Међутим, Мирко и Бојана су јој забранили да у медијима говори о њима и о трудноћи, сматрају да их превише има у жутој штампи и Гоца сада неће ни реч да каже. Она им је објаснила да је изјаве давала јер је пресрећна, али и разуме да они не желе да се провлаче по медијима – каже извор "Стара" и додаје:

– Оно што је њу пре неколико дана наљутило, јесте то што су Шијан и Бојана сазнали пол бебе, али ћуте и никоме неће да открију. Мислим да су рекли само Богдани и Вељку. Гоца је једва чекала да сазна ког је пола беба, иако јој је свеједно, најбитније јој је да буде живо и здраво, али је као и сви хтела да зна да ли ће добити унуку или унука.

Фото АТА Images

 

Бојана и Мирко су упркос томе доследни и неће никоме да открију пол бебе, јер наводно ни доктор није сто посто сигуран пошто је беба чудно окренута.

То је Гоцу баш наљутило и повредило. Није хтела много да инсистира јер је схватила да јој неће рећи, али је тужна. Копка је то сада, па на све начине истражује да сазна хоће ли добити унуку или унука. Пожалила се и Злати, али јој је Злата рекла да не буде тужна због тога и да није ни важно ког је пола – прича извор, док је Гоца и даље при ставу да више неће давати изјаве поводом сина и снајке. Бар док се Бојана не породи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)