"ВИДИ ОВУ БАХАТУ": Рада Манојловић отворила душу - Мени се народ подсмева

Новости онлајн

10. 03. 2021. у 10:13

ПЕВАЧИЦА Рада Манојловић признала је да је била на мети критика због аутомобила који је возила.

ВИДИ ОВУ БАХАТУ: Рада Манојловић отворила душу - Мени се народ подсмева

Фото: Инстаграм

Тада су јој се, како каже, подсмевали и радници на бензијској пумпи, а када је купила нови луксузнији аутомобил, опет је изазвала негативне коментаре.

- Мени се народ подсмевао. Ја сам девет година возила ауто ''пежо 207''. И то људи који раде на бензинској пумпи, у продавници... Ја станем да наточим гориво и кажу ми: ''Па ти још возиш ту бициклу''. Колико пута су ми рекли на царини: ''Па ти још ниси променила ауто'' - рекла је Рада и додала:

- Извини, молим те, што бих ја мењала ауто који ми никад није стао и одвезе ме од тачке А до тачке Б сасвим регуларно? Али не изгледа како треба.

И када је променила ауто, критике нису стале, па је певачица поручила свима да је најбоље да свако гледа своја посла, те се нико никоме не правда.

- Кад сам променила ауто, онда је оно с магарца на коња - у, ''ренџа''. Е онда кажу: ''Види је ова бахата!'' Тако да заиста не треба да се било коме правдате. Буквално ћу само листић да ставим, као Ева, ако се мени то ради и ништа нећу никоме да објашњавам - рекла је Рада.

(Глас јавности)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)