ЈА ДА ИСПАДАМ ЈАДНИЦА: Јелена Томашевић о раскиду са Иваном Босиљчићем и ономе што је одбила да уради после тога

Novosti online

09. 03. 2021. у 19:25

ЈЕЛЕНА Томашевић и Иван Босиљчић важе за један од најлепших парова са домаће јавне сцене, а певачица је сада испричала занимљиву анегдоту везану за своју песму "Да ми је да ми се врати", која јој је понуђена у периоду када су она и Иван имали кризу у вези.

ЈА ДА ИСПАДАМ ЈАДНИЦА: Јелена Томашевић о раскиду са Иваном Босиљчићем и ономе што је одбила да уради после тога

Фото: Архива "Новости"

Пре 12 година, након нешто више од годину дана забављања, Јелена и Иван раскинули су везу, а баш тада написана је балада чији стихови гласе "Да ми је да ми се врати мој драги”, али је певачица тада одбила да је отпева.

Међутим, две године касније, када је уследило помирење са Босиљчићем, на предлог свог садашњег супруга, Јелена је ипак отпевала стихове који су описивали један тежак период у њиховим животима.

- Десило се то пре више од 10 година. Иван и ја смо се забављали и под притиском медија смо се разишли. Свако је имао неку своју причу, своје мишљење на то: Треба или не треба. И Сергеј Ћетковић, мој драги колега са којим се и дружим, назвао ме је: "Написао сам ти једну песму". И пусти ми он песму "Да ми је да ми се врати мој драги". Кажем ја да не долази у обзир ја њему да певам: "Да ми је да ми се вратиш" - испричала је кроз смех Јелена Томашевић у емисији "Кец на једанаест", на ТВ "К1" и додала:

Фото: Приватна архива/Милош Надаждин

 

- Стварно, ја да испадам јадница, нећу да певам ову песму. И прође неко време, богами, мислим око две године, Иван и ја смо се већ помирили. У сваком случају, једном приликом му кажем: "Е, да ти пустим шта ми је Сергеј написао, а нисам никад отпевала". Када је чуо песму, Иван је био одушевљен: "Ово је божанствено, зашто ниси снимила?"

Од тренутка када су се помирили, Јелена и Иван више се нису раздвајали. Венчали су се и добили ћерку Нину, а данас важе за један од најскладнијих домаћих парова.

Фото: Инстаграм

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)