(OПЕТ) СТАО НА “ЛУДИ КАМЕН”: Глумац Николас Кејџ се оженио 26 година млађом женом, слике са венчања су - невероватне!(ФОТО)

Novosti online

06. 03. 2021. у 19:33

(OПЕТ) СТАО НА “ЛУДИ КАМЕН”: Глумац Николас Кејџ се оженио 26 година млађом женом, слике са венчања су - невероватне!(ФОТО)

Фото ЕПА

ПОСЛЕ четири неуспела брака, глумац Николас Кејџ (57), пронашао је срећу поред Рико Шабате (31).

Њих двоје су се пре неколико дана венчали, а сада је у јавност испливала и фотографија младенаца, нимало репрезентативна за овакав догађај.

Кејџ је изабрао црни смокинг, а том приликом носио је и необичне ципеле које су по целој површини имале шиљке. Млада је такође била у црном, за ову прилику одабрала је црни кимоно и букет од црвених и жутих ружа који није стварао баш привлачан дојам.

Николас Кејџ прошле године био је у браку са Ериком Коике. Брачни живот трајао је само четири дана након чега је глумац поднео захтев за развод. Везу су држали далеко од јавности, и мало ко је знао да су се виђали неколико месеци пре него што су упловили у брачну луку.

Николас је са 23 године запросио Патришу Аркет неколико сати након што ју је упознао. Оскаровка је тада одбила брак, али осам година касније глумица је запросила Кејжа и две недеље касније су се венчали.

 

Oprostićete na tabloidnosti danas, ali oženismo našeg druga iako je mlad. Stigla je prva slika sa venčanja, previše moćna da se ne objavi. Cipele ubijaju... bukvalno mogu da ubiju čoveka.

Posted by Gromade Filmske on Saturday, March 6, 2021

Растали су се 2000. године.

Николасов други брак био је ћерком Елвиса Преслија, Лисом Мари Пресли, а венчали су се на Хавајима 2002. године. Брак је трајао 107 дана, а бројни познаници прокоментарисали су како је оженио Лису само зато што је био велики обожаватељ Елвиса Преслија.

Алиса Ким била је његов највећи фан, а Николас и она венчали су се 2004. године, што је поново покренуло бројне трачеве. Ким је 20 година млађа од глумца, а пре њиховог венчања радила је као конобарица у Лос Анђелесу. Брак је искористила како би започела глумачку каријеру. Заједно су били 14 година, а растали су се 2016. године.

Obično je ova stranica više naklonjena rođendanima i sahranama, ne toliko svadbama, međutim danas pravimo izuzetak zbog...

Posted by Gromade Filmske on Saturday, March 6, 2021

 

(Србија данас)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)