СНЕЖАНА ДИВАЦ ГАНУЛА РЕЧИМА О ЋЕРКИ: "Не бих знала шта је љубав да нисам усвојила моју Петру" (ФОТО)

Novosti online

06. 03. 2021. у 18:27

СНЕЖАНА ДИВАЦ ГАНУЛА РЕЧИМА О ЋЕРКИ: Не бих знала шта је љубав да нисам усвојила моју Петру (ФОТО)

Фото: Инстаграм

ПРОСЛАВЉЕНИ кошаркаш Владе Дивац и његова супруга Снежана Дивац поносни су родитељи троје деце - Петре, Луке и Матије, а Снежана је сада многе разнежила емотивним речима које је јавно изнела о наследници, коју су она и Владе усвојили.

Породица Дивац увек је отворено говорила о томе да је Петра усвојена, а ова лепа и талентована девојка о томе је писала и на свом блогу.

Снежану Дивац сада је гануо статус једне кориснице Твитера, која је писала о свом усвојеном детету, те се и она огласила и истакла колику љубав осећа према Петри и колико је она променила њихове животе.

- Мислим да је много мања траума за напуштену децу када су у хранитељским породицама него у дому. Али све бих испочетка, јер не бих знала колико могу да волим и шта је заправо љубав да нисам усвојила моју Петру - написала је Снежана Дивац на Твитеру.

Породица Дивац је Петру, иначе, усвојила када је била шестомесечна беба.

Фото: Инстаграм

- Људи ме често питају како је то имати две маме и две тате. Немам по два родитеља, имам само моју маму и мог тату. Људе који су ме одгајили и учинили да постанем независна, интелигентна и јака девојка. Затим, имам и биолошку мајку, жену која ме је родила и којој ћу бити вечно захвална за то што сам данас окружена правим људима. Не знам ништа о жени која ме је родила, а ни о мом биолошком оцу и нисам у контакту са њима. Волела бих да их упознам једног дана, али ми се не жури. Често ми кроз главу пролазе питања да ли личим на некога од њих двоје и имам ли неке њихове особине - написала је својевремено Петра Дивац на свом блогу.

Фото: Инстаграм

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)