ЛЕПОТА ДОЛАЗИ ИЗ СРБИЈЕ: Наша земља сутра бира представницу за светско такмичење "Мис туризма"

М. Ћ.

06. 03. 2021. у 09:11

ЛЕПОТА ДОЛАЗИ ИЗ СРБИЈЕ: Наша земља сутра бира представницу за светско такмичење Мис туризма

Слева надесно Сара Митић, Сара Стојановић, Сара Милетић / Фото Miss world Serbia

ДОШЛО је време да Србија добије нову представницу на такмичењу за светску мис туризма.

Завршна национална манифестација ће, уз покровитељство Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије, бити одржана сутра од 12 до 15 часова, у склопу емисије ТВ Хепи "Прело у нашем сокаку". У финалном избору учествује 18 девојака, а све је организовано под слоганом "Лепота долази из Србије". Најлепшу девојку ће прогласити државни секретар за туризам Мирослав Кнежевић.

Осим српске мис туризма и две пратиље, биће одабране и мис фотогеничности, по избору познатих фотографа, као и мис шарма коју бира новинарски жири. Која девојка ће бити мис интернета - одлучиће публика гласовима путем СМС порука, на друштвеним мрежама, као и приликом наступа такмичарки, уживо на телевизији. Већ данас ће бити проглашене мис винског и бањског туризма Србије, као и мис екологије.

Три имењакиње су, до сада, најбоље представљале Србију на светском такмичењу. Сара Стојановић је била трећа пратиља у свету за 2015/2016, Сара Милетић друга пратиља (2017/2018), а Сара Митић се пласирала у најужи избор за сезону 2018/2019. Организатори истичу:

- Верујемо да ће нова мис, представница наше земље на светском избору, успешно представити туристичку понуду Републике Србије у свету, и да ће поновити успех претходница.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)