ГЛЕДАЛА ЈЕ ЋЕРКУ ПОЛУСВЕСНУ: Весна Дедић открила најтежи тренутак кроз који је пролазила - болесном детету нисам могла да помогнем!

Novosti online

02. 03. 2021. у 21:48

ГЛЕДАЛА ЈЕ ЋЕРКУ ПОЛУСВЕСНУ: Весна Дедић открила најтежи тренутак кроз који је пролазила - болесном детету нисам могла да помогнем!

Фото: В. Данилов

СПИСАТЕЉИЦА и водитељка Весна Дедић, такође има проблеме као и многи други људи.

Она је недавно отворила душу и проговорила о најважнијим и најтежим тренуцима у њеном животу.

- Највећи тренутак туге је био децембар 2020. године, када је Ленка (ћерка) имала корону и била сама у студентској соби у Холандији - испричала је водитељка за Свет, а преносе медији. - Није имала никог да јој донесе чашу воде јер је била у изолацији, а ја сам је преко WhatsApp-a гледала у полусвести са температуром, без икакве шансе да одлетим у ту Холандију јер нас не примају у Европску унију - додала је Весна и наставила:

- То је седам дана највеће туге коју сам у животу осетила. Тренутак највеће среће нећу открити јер ја први пут у животу сањам о срећи. Никада нисам била амбициозна и правила планове. Сада имам циљ и желим да осетим срећу - подвукла је Дедићева.

- Када корона прође, када се отворе границе, кад одем код детета или она дође кад пожели да ме загрли, када вакцина, изолација не буде ни у једним вестима. Хоћу тај тренутак среће - закључила је водитељка.

(СД)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)