ШТА СЕ ТО ДЕШАВА У ПОРОДИЦИ КОЈИЋ? На Северину љути Кеба и свекрва - сада реаговала и заова Наташа

Новости онлајн

28. 02. 2021. у 20:10

ШТА СЕ ТО ДЕШАВА У ПОРОДИЦИ КОЈИЋ? На Северину љути Кеба и свекрва - сада реаговала и заова Наташа

Фото: Инстаграм

РАСКОЛ у породици Којић-Вучковић траје већ извесно време због тога што Северина и Игор више нису у љубави као пре.

Након свађе у Београду прошлог пролећа, за време ванредне ситуације, певачицу су на друштвеној мрежи отпратили свекар и свекрва Драган Којић Кеба, његова супруга Оља, а одмах за њима и заова Наташа.

Таша је снајки замерила то што је увредила њене родитеље и због тога је решила да са њом прекине сваки контакт. Којићевој наследници је засметало то што је снајки годинама цела породица пружала подршку у тешким тренуцима, нарочито у борби за старатељство, а она то, како Наташа сматра, није умела да цени, па је Ољи и Кеби чак и пребацивала неке ствари, што је њихову ћерку заболело.

Фото: ATA images

Због брата је трпела провокације упућене њеним родитељима, али када је схватила да Севе са Игором више није у љубави и да је њихов брак пред разводом, решила је да је тотално избаци из свог живота.

Блокирала ју је на мрежама, Скајпу, али и одбила њене телефонске позиве и поруке. Иначе, Северину на Инстаграму прати само и даље званични супруг Игор, иако медији у Хрватској преносе да га нису видели више од пола године, тачније откако се певачица последњи пут вратила из Београда, а то је било у јуну прошле године.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм

Којићеви нису једини с којима је Севе у свађи. На Инстаграму је више не прати ни Лепа Брена, њихова прва комшиница на Бежанијској коси, а ни Ана Бекута. Обе певачице су биле на Северининој и Игоровој свадби, пре шест година и пратиле су се на друштвеним мрежама.

Подсетимо, Кебина ћерка, која живи и ради у Америци, тачније у Лос Анђелесу, због тога што жели да постане амерички држављанин не може да напусти САД, али је неколико пута угостила брата и снајку.

Она је Северини испунила и велику жељу и упознала је са славном холивудском звездом, глумцем Ентонијем Хопкинсом.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)