БУДИ ДЕО НОВОГ ДОБА, БУДИ ПОБЕДНИК! Mozzart, место које спаја традицију и будућност

Промо

28. 02. 2021. у 14:00

БУДИ ДЕО НОВОГ ДОБА, БУДИ ПОБЕДНИК! Mozzart, место које спаја традицију и будућност

Фото: Моцарт

У старом Риму, борили су се за слободу, за живот, за награду.

Били су робови, грешници, слободни људи, чак и цареви. И људи су им се дивили. Славили њихову храброст, носиили их на рукама после победа. Дизали су устанке, инспирисали уметнике. Људи који не одустају. Који се не предају. Борци. Гладијатори.

Некад Спартак, Крикс, Флама, Марко Атилије. Данас ММА борци Душко Тодоровић и Слободан Максимовић Лимп. Уз глумца Зорана Пајића и чувену српску манекенку Марину Кртинић, владарку париских писта, и аргентинску лепотицу Лесли Кордобу, нашли се у новим улогама захваљујући компанији Mozzart.

Марина Кртинић, Новосађанка из докторске породице, радила је у Њујорку, Паризу, Сингапуру, Мароку, снимала за Кардије, Ив Сен Лоран, Марк Јакобс, красила насловнице магазине какви су Харперс, Елле, украјински Вогуе, а сада вас њене продорне очи посматрају у новој Mozzart-овој реклами.

Лесли Кордоба је Аргетинка која снимала и на јахти Џејмса Бонда, али је љубав пронашла у Србији, па нам је већ неколико година суграђанка. И каже да није могла боље да изабере.

Зорана Пајића знате из бројних ТВ серија (Понос Раткајевих, Јесен стиже дуњо моја, Бела лађа…), неколико играних филмова (Outpost, Бледи месец, Coriolanus, In Secret), па и представе “Аудиција” игране у Народном позоришту у Београду или “Марлон Монро” из Атељеа 212, да не набрајамо даље.

На крају, у улогама гладијатора, ту си и два наша ММА ратника. Српски Џејсон Стетам, Слободан Максимовић Лимп, који је до Моззарт рекламе стигао усавршавајући своје борилачке вештине у Швајцарској, Русији, Шведској, Немачкој, САД, на Тајланду и у Јапану. Последњи, не и најмање важан, Душко “Гром” Тодоровић, борац који је до сада доживео само један пораз у професионалној каријери и коме се предвиђа светла будућност.

Фото: Моцарт

А Mozzart и јесте место где се сусрећу традиција и будућност. У коме наизглед неспојиво делује природно повезано. Место на коме смо сви исти. Жељни добре забаве, жељни узбуђења. Загледани у будућност. Визионари.

Они који не одустају - победници.

Донеси одлуку. Буди део новог доба. Буди победник.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)