"КУЋИ СЕ НЕ ВРАЋАЈ!": Карлеуша питала кандидата да ли има девојку?

Новости онлине

28. 02. 2021. у 09:27

ПОП звезда Јелена Карлеуша у емсији "Звезде Гранда" која је емитована 27. фебруара, имала је веома занимљиву конверзацију са такмичаром Мухаремом Хадровићем из Босне и Херцеговине, због које су се многи изненадили, али и насмејали.

КУЋИ СЕ НЕ ВРАЋАЈ!: Карлеуша питала кандидата да ли има девојку?

Фото Instagram/lilkimthequeenbee

Наиме, након наступа Саша Поповић питао је Хадорвића да ли има девојку како ништа није било јасно на основу онога што је рекао, исто питање поставила му је и Карлеуша, а онда је Мухарем певачици део неочекиван одговор који ју је у први мах изненадио и насмејао све у студију.

- Не сме да каже, забранио му је Ђорђе да каже да има девојку. Није знао, није био сигуран да ли има девојку или нема (смех). Мухареме, имаш ли ти девојку или немаш? - питала је Јелена.

- Ако ви питате, немам - рекао је Мухарем кроз смех, а насмејао је и све чланове жирија, као и публику.

- Како сад да иде кући? После овога, ја да сам ти девојка, ти се кући вратио не би. Остани ти у Београду, овде, и фино прави каријеру, кући се не враћај после оваквог одговора - рекла му је Карлеуша.

- Верујем да ће му то девојка и рећи - додала је Ана.

- Не, ја поздрављам девојку - рекао је Мухарем.

Подсетимо, Мухарем је са пет гласова прошао директно у следећи круг такмичења, а глас није добио само од Марије Шерифовић.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)