МИЛИЦА ТОДОРОВИЋ О ЈУГОСЛАВУ КАРИЋУ: Певачица прокоментарисала наводе да је у вези са бизнисменом

В.Н.

27. 02. 2021. у 09:33

ПЕВАЧИЦА Милица Тодоровић и бизнисмен Југослав Карић снимљени су заједно недавно на београдским улицама, а том приликом је пао и пољубац њих двоје.

МИЛИЦА ТОДОРОВИЋ О ЈУГОСЛАВУ КАРИЋУ: Певачица прокоментарисала наводе да је у вези са бизнисменом

Фото Пинк принтскрин

Додуше, у папарацо снимку на ТВ Пинк, не види се јасно да ли су се Милица и Југослав, који су тад били у колима, пољубили, али блискост међу њима је евидентна.

Екипа емисије "Папарацо лов" снимила их је на ручку. Отишли су, затим, заједно из ресторана, а онда ју је он довезао до стана. Одмах су, наравно, почеле чаршијске приче да су њих двоје у вези, а подгрејало их је то што се Југослав недавно развео од дизајнерке намештаја Елене Караман. Чак су и медији почели да се поигравају, цитирајући наслов класика "Бијелог дугмета" "Има нека тајна веза", међутим...

Судећи по ономе шта прича фолкерка, истини више одговара назив песме Здравка Чолића "Ничег није било између нас".

- Тај цео дан сам провела са пријатељима - прво са кумом, а потом са стилисткињом Иваном Рабреновић, њеним супругом Тонијем, Ћиром и Југославом - објашњава Милица.

- Југослав се бави некретнинама, показивао ми је неке станове на Сењаку, и после тога ме одвезао кући. Ту нема ништа, ми смо пријатељи. Човек ни кафу да попије са неким не може, а да не буде у вези.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)