ПРВИ ПУТ САМ СЕ СУСРЕЛА СА САЈБЕР НАСИЉЕМ: Милица Павловић проговорила о споту који је изазвао буру негативних коментара у јавности

Новости онлајн

26. 02. 2021. у 09:05

ПРВИ ПУТ САМ СЕ СУСРЕЛА СА САЈБЕР НАСИЉЕМ: Милица Павловић проговорила о споту који је изазвао буру негативних коментара у јавности

Фото: Принтсреен

ПЕВАЧИЦА Милица Павловић је говорила је у емисији "Шок Ток" о својој каријери, али и скорашњем споту који је изазвао буру негативних коментара.

- Ја сам срећна. Не постоји ништа слађе него кад се пробудиш ујутру и знаш да си урадио све својим трудом. Сваки динар сам уложила у своју каријеру. Ја сам унука једног Владимира. Од малена сам научила да све сама радим. Израсла см у жену борца. Поносна на себе и на све што сам урадила и на све што у урадити - рекла је Милица и додала:

- У предходној години је стало време. Цела ова ситуација, сви се сусрећемо са нечим непознатим. Ја сам увек желела да на најбољи начин искористим свако време па чак и ово. Снимила сам две песме, добила улоге у серији.

Фото: Принтсреен

Дека ју је, како каже, научио господском понашању, а сада је Милица Павловић пред камерама проговорила о споту који је изазвао буру негативних коментара.

- Једини мој циљ је био да у предходној години, да у целом том сивилу дам нешто шаренолико поблици. То је била једина моја жеља. Нигде на овом свету немате жене као што су наше. То је тематика. Наше жене су способне и да оду на посао, да чувају децу, спреме кућу итд. Свако има права да каже мени се ово не допада. Свако има права на мишљење, али начин је битан. Ја сам се по први пут сусрела са сајбер насиљем - рекла је Милица.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)