"СПАКОВАЛА САМ 15 КОФЕРА ЗА ЈЕДНУ НОЋ": Мирка Васиљевић о селидби и Вујадиновом изненадном позиву

Novosti online

25. 02. 2021. у 18:50

СПАКОВАЛА САМ 15 КОФЕРА ЗА ЈЕДНУ НОЋ: Мирка Васиљевић о селидби и Вујадиновом изненадном позиву

Фото: ATA images

ГЛУМИЦА Мирка Васиљевић недавно се вратила у Србију и са децом чека пресељење у Љубљану, где је њен невенчани супруг Вујадин Савић потписао нови уговор.

Како Мирка каже, породица, која је до недавно живела на Кипру, сада ће до маја боравити у Београду, а онда ће се сви заједно и званично преселити у Љубљану.

Мирка и Вујадин боравили су са децом на Кипру, где су мере опреза услед пандемије корона вируса веома строге. Повратак у Србију, из потпуне изолације, за Мирку је био попут путовања у "Дизниленд".

– Овде се осећам као да сам у Дизниленду, јер ја сам дошла потпуно непланирано са Кипра, где смо протекла три месеца живели тако што смо излазили уз дозволу СМС поруке. Пошаљете на којој сте општини и разлог због чега излазите, па ако добијете дозволу, изађете и смете да будете напољу три сата само – отпочела је Мирка своју исповест.

Фото: ATA images

 

У емисији "Шок Ток" Мирка је испричала како ју је Вујадин изненадио позивом и вешћу да се спакује што пре, како би кренули за Србију.

- Селидба је била током ноћи, то је било прошле недеље. Он је добио уговор у Љубљани. У 8 увече ми је рекао да кренем да се пакујем. Нисам знала одакле да кренем, до 6 ујутру смо се спаковали у 15 кофера и кренули за Београд - рекла је глумица и истакла да је сада за њих наступило потпуно ново животно поглавље.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)