САША МАТИЋ ПОМАЖЕ ЏЕЈЕВОЈ ЋЕРКИ: Помоћи ћу Марији све што јој буде требало да настави татиним стопама!

Novosti online

25. 02. 2021. у 08:32

САША Матић спреман је да помогне Марији Рамадановски, ћерки свог покојног пријатеља Џеја Рамадановског, да сними први музички албум и поручио је да ће чак и финансирати тај пројекат ако затреба.

САША МАТИЋ ПОМАЖЕ ЏЕЈЕВОЈ ЋЕРКИ: Помоћи ћу Марији све што јој буде требало да настави татиним стопама!

Фото: Новости

Наследница легендарног певача по професији је власуљар и шминкер, али одлучила је да тај посао батали зарад музике. Разлог за то је што, осим талента, Марија жели да испуни очеву жељу и да се опроба у певању, на шта ју је он дуго наговарао. Док је био жив, Џеј је инсистирао да његова наследница сними песму, а предлагао јој је чак и дует. Ипак, она је због треме и несигурности то одбијала, али је непосредно пред крај његовог живота пристала да с њим гостује у неколико телевизијских емисија. Управо тада је показала да "ивер не пада далеко од кладе" и да је наследила таленат од оца.

Свом другу Саши Матићу покојни Џеј никад није причао о Маријиној жељи да се бави музиком, али он истиче да је ту за све што јој буде било потребно у животу и каријери.

- Мој друг Џеј ми никада није причао да његова ћерка жели да се бави професионално певањем. Ја сам чуо да је наследила таленат од свог оца и да јако воли да пева. Ја ћу бити први ту за њу, ако јој буде била потребна било каква помоћ, и финансијска, али и око избора песама, музике, шта год јој буде требало, мени може да се јави увек. Дивно је то што жели да настави очевим стопама, Џеј би био поносан - истакао је Матић.

Марија је одушевљено реаговала када је чула шта је Матић изјавио.

- Ја бих да се захвалим на сваком лепом коментару и жељи за помоћ, па и Саши. Част ми је што он има тако лепо мишљење о мени и што ми жели добро - почела је Рамадановска и додала:

- Тренутно радим на песми, бирам сараднике, али то још није за јавност. Не знам још ништа кад ће изаћи. Оно што могу да кажем јесте да ће бити у модернијем фазону, то је комерцијала и то људи траже, а и генерално више волим да певам тај поп-фолк фазон. Богу хвала, могу све да певам, тако да то није проблем. Она истиче и да се више не бави сценским маскирањем, као и да не ради у Народном позоришту, јер јој је у наредном периоду музика главна преокупација.

- Нисам више у позоришту, тамо сам само волонтирала неколико месеци. Радила сам на серијама "Синђелићи" и "Ургентни центар". Већ две-три године паузирам с тим, било ми је превише напорно да будем по 12-13 сати на сету. Видећемо. Увек могу да се вратим својој струци ако то будем желела, али сад желим да се опробам у певању, то ми је приоритет - завршила је Марија. 

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)