"ЛОКО ЛОКО" ЗА ЕВРОСОНГ: Ускоро премијера песме групе Hurricane

В. Н.

26. 02. 2021. у 11:15

ПРОШЛОГОДИШЊЕ победнице Беовизије, група Hurricane, представљаће Србију и ове године на "Песми Евровизије".

ЛОКО ЛОКО ЗА ЕВРОСОНГ: Ускоро премијера песме групе Hurricane

Hurricane

Фанови такмичења певали су "Аста ла Виста" и навијали за нашу групу, а сада неће моћи да забораве још једну реч на шпанском језику, јер "Локо Локо" биће нова песма Србије за Евросонг 2021, чија нас премијера очекује почетком марта на РТС.

Тим који је ове године радио песму био је пред великим изазовом, јер је "Hasta la Vista" постао регионални хит и фаворит међу евровизијским фановима, уз више од 24 милиона прегледа на Јутјубу. Нова нумера припрема се у студију од прошле године, у току су финални детаљи на којима ради ауторски двојац Немања Антонић и Дарко Димитров. А Сања Вучић је, као и прошле године, ауторка текста.

- Песма је клупска и модерна, спремна за радио-станице широм Европе - каже Дарко Димитров. - Немања је направио невероватне евровизијске елементе, и то је добро. Акценат је и на певању и на игрању, што значи да нумера испуњава критеријуме како публике, тако и стручног жирија.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ЖЕЛИТЕ ЛУКСУЗАН, АЛИ НЕ ПРЕТЕНЦИОЗАН ХОТЕЛ: Јако леп, уредан хотел који одише миром, чека вас у Хадаби, једном од центара Шарм Ел Шеика