"АМАДЕУС БЕНД" НАСТАВЉА ДАЉЕ: Популарна лесковачка група добила новог гитаристу и бубњара

В.Н.

18. 02. 2021. у 10:55

АМАДЕУС БЕНД НАСТАВЉА ДАЉЕ: Популарна лесковачка група добила новог гитаристу и бубњара

Фото ATA Images

ПОП-ФОЛКЕРИ из Лесковца "Амадеус бенд" у новембру су остали без бубњара Бојана Златановића Токана, који је преминуо од короне, а недавно их је напустио и гитариста Милан Кордолуп, који је у бенду био 15 година.

Он је на "Фејсбуку" објаснио да је потпуно нормално да у животу дође тренутак када се жеље и визије разликују, па је из тих разлога одлучио да затвори то поглавље, а да момци из бенда наставе без њега.

Ипак, група која се прославила хитовима "Купи ме", "Лажу те", "Моја земља", "Слепи путници" или "Знају они", наставља даље. Певачу Бојану Тасићу и клавијатуристима Бојану Станимировићу и Александру Станимировићу, су се придружили гитариста Стефан Јевђић и бубњар Игор Јеремић, Јагодинац који је свирао у пратећем бенду Џенана Лончаревића.

Иначе је и власник школе бубња за талентовану децу, али и све оне којима је бубањ љубав, а отворио ју је јер у Јагодини не постоји одсек бубањ у музичкој школи. "Амадеус бенд" увелико држи пробе са новим члановима, јер желе да сниме песму и спот, као омаж преминулом бубњару Токану.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)