"НЕ СЕДАЈТЕ У ВОЗ ЗАТО ШТО СУ ВАМ БАБЕ ИЗ СЕЛА РЕКЛЕ ДА ЈЕ ПОСЛЕДЊИ" Бекута послала снажну поруку на Твитеру - објава постала вирална!

Новости онлајн

16. 02. 2021. у 15:49

ПЕВАЧИЦА Ана Бекута за Дан заљубљених послала је поруку свим девојкама.

НЕ СЕДАЈТЕ У ВОЗ ЗАТО ШТО СУ ВАМ БАБЕ ИЗ СЕЛА РЕКЛЕ ДА ЈЕ ПОСЛЕДЊИ Бекута послала снажну поруку на Твитеру - објава постала вирална!

Фото: Принтсцреен/Јутјуб

Наиме, Ана се огласила на друштвеној мрежи Твитер, на којој иначе често износи своје ставове, и написала твит који је врло брзо постао виралан. 

- Девојке, нека вас не плаши време. Права љубав ће доћи. Не седајте у воз само зато што су вам бабе из села рекле да је последњи. Свој прави воз препознаћете саме. Кад истински будете волеле себе, прави воз ће доћи на перон - написала је Ана.

Подсетимо, певачица је у свом интервјуу поводом Дана заљубљених проговорила о својој деветогодишњој вези са политичарем Милутином Мркоњићем:

- Жар је још увек присутан, чак мислим да је још већи, како године пролазе. Сада се много боље познајемо, опуштени смо једно према другом, збијамо шале без љутње и у друштву смо омиљени баш из тих разлога. Људи воле да нас виде расположене, а поготово Милутина, који је веома духовит па уме да збија шале и на свој и на наш рачун. Уживамо једно у другом и нека тако и остане - рекла је певачица за Ало.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)