"МОРАМ ДА РОДИМ ЋЕРКУ": Александра Пријовић проговорила о принови, па открила зашто је љубоморна на Филипа

Novosti online

15. 02. 2021. у 13:53

ПЕВАЧИЦА Александра Пријовић проговорила је о борби са корона вирусом, супругу Филипу Живојиновићу, као и наследнику Александру.

МОРАМ ДА РОДИМ ЋЕРКУ: Александра Пријовић проговорила о принови, па открила зашто је љубоморна на Филипа

Фото: Инстаграм

Певачица је открила да је недавно прележала корону, али да јој се чула укуса и мириса још нису вратила.

- Имала сам само бол у синусума, чуло укуса и мириса ми је нестало. Прошло је месец дана, али ми се не враћа ни укус ни мирис, чула сам и чак да се не враћа месец дана. Међутим, лагано се сад враћа  рекла је Александра Пријовић у емисији “Премијера Викенд Специјал”.

- Мени је супер било са сином, искрено. Јесам навикла да путујем десет година, али биће ми тешко да се вратим на то. Он је татина копија, ја не могу да верујем да толико може да личи на оца. Тврдоглав је на мене. Везан је за обоје, а сада је наишао такав период да тату највише воли. Ухвати га период да хоће само њега, па мене.

Ту смо стално, мада је Филип мало више заузет, али кад дође, ја могу да одем.

Љубоморна сам. Ја сам мислила да су синови више везани за мајке, али то није код мене тренутно, мораћу да родим ћерку. Није у плану, али бих волела. Он нема мира, живахно је дете, гледам да идемо у играонице, да шетамо, да не буде у кући. Он је имао температуру, ја сам одмах помислила да је ковид, али вадили су му крв, ЦРП је био мало виши, упала је била нека изгледа, ја сам се одмах уплашила, али хвала богу ништа - испричала је Александра.

Певачица је на крају истакла колико јој значе савети супруга Филипа, али и чему ју је актуелна ситуација научила.

- Он је стабилна личност, старији је од мене 10 година и много тога ме је научио. Увек причам оно “најбитније је здравље”, али кад живиш пуним гасом, тада то не мислиш. Сада је свима то на првом месту. Ја бих пре размишљала када бих ишла код баке и деке где ћу да их водим, шта ћу да им купим, а сада кад одем код њих, ја бринем да нисам заражена”, закључила је Александра.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)