ГРУПА „НЕГАТИВ" ОТВОРИЛА КОНЦЕРТНУ СЕЗОНУ: Доза рокенрол спаса у "Комбанк дворани", многи скинули заштитне маске са лица (ФОТО)

М. Ћунковић

13. 02. 2021. у 21:20

ПРВИ већи концерт у Београду, од почетка године, одржала је вечерас у „Комбанк дворани" група „Негатив", пред 450 посетилаца, који су на енергију са бине одмах одреаговали, видно жељни оваквих дешавања.

ГРУПА  „НЕГАТИВ ОТВОРИЛА КОНЦЕРТНУ СЕЗОНУ: Доза рокенрол спаса у Комбанк дворани, многи скинули заштитне маске са лица (ФОТО)

Фото: АТА имагес

Аплаузе је прво измамио млади гитариста Алекса Данић, који је изашао на сцену тачно у 19 часова. Ефектан инструментални мини наступ завршио је свирајући управо хит „Негатива", песму „Ја бих те сањала", што је био идеалан увод за Ивану Петерс и екипу.

Фото: АТА имагес

 

Сам излазак „негативаца“ на бину изазвао је еуфорију у публици. Они најнестрпљиви су устали већ на прве тактове уводне „Без промене". Ивана је одмах апеловала да се сви придржавају епидемиолошких мера – да се држи одстојање и носе маске јер је то, како рече, једини начин за дружење са публиком. Нису, међутим, били ретки они који се на те речи оглушили, и маске са лица скинули.

Фото: АТА имагес

 

Жестока четворка је низала најзначајније песме са четири албума. Посебно емотиван је био „Свет туге" са гостујућим пијанистом, џезером Драганом Ћалином, док се још један јуниор, гитариста Оги, представио у „Тангу".

Угођај су донекле реметили константни, неартикулисани повици појединаца који су, утисак је, сметали и самим члановима бенда, иако се ради о њиховим познаницима. Они који су некад одрастали уз „Негатив“ са садашњом млађаријом су вечерас уживали уз песме „Ти ме не волиш", „Време је“, „Чаробни напитак"... За „Збуњену“, ипак, није било времена, због фајронта у 21.00.

Ивана је питала, а публика јасно и гласно одговорила – док не може да се свира у пуном обиму, како смо навикли, добро је (макар) и овако.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)