СРЂАН ПРЕДОЈЕВИЋ ПОНОВО НА ПИНКУ: Водитељ ће имати ауторску емисију, а ово познато лице ће бити са њим испред камера

Novosti online

11. 02. 2021. у 16:04

СРЂАН ПРЕДОЈЕВИЋ ПОНОВО НА ПИНКУ: Водитељ ће имати ауторску емисију, а ово познато лице ће бити са њим испред камера

Фото: Инстаграм

ВОДИТЕЉ Срђан Предојевић поново је део тима ТВ Пинк. Иако је чак 16 година водио јутарње програме, у чему је био веома успешан, Срђан ће се овог пута опробати у нешто другачијем формату – иако и даље остаје део информативне редакције.

Наиме, како је власник и главни и одговорни уреднк ТВ Пинк Жељко Митровић најавио на самом крају 2020. године, ускоро ће почети са радим нови Пинков информатвни канал, „Вести“, а осим што је Срђан Предојевић бити један од главних уредника овог канала, водиће и емисију са ауторским печатом. Предојевић ће кроз своју емисију, заједно са четири стручна саговорника, обрађивати једну актуелну тему, уз укључења гледалаца путем друштвених мрежа.

Међутим, Срђан у овој емисији неће бити сам – његова асистенткиња кроз ову ауторску емисију биће популарна Сара Станковић. Дакле, ускоро на каналу „Вести“ Срђана Предојевића гледаћете у новом формату али и са новом партнерком пред камерама.

Поред Срђана Предојевића, уредничком тиму се прикључила и Душица Спасић, искусно ТВ лице информативног програма. Осим што ће активно учествовати у уредничком делу, Душица ће водити поподневну колажну емисију која ће се освртати на све важне политичке, друштвене, економске, социјалне и остале теме, а водиће гледаоце и кроз веома занимљив квиз који ће се емитовати на каналу „Вести“.

Жељко Митровић је у 2019. години као један од најважнијих стубова поставио информативни програм, те Срђан и Душица представљају значајно појачање у информативном тиму најгледаније комерцијалне телевизије у региону. Канал „Вести“, који ће њих двоје уређивати и на ком ће имати своје ауторске емисије, биће потпуно различит од свега што је тренутно у понуди.

Без лажне скромности, Жељко предвиђа да ће „Вести“ бити најбољи информативни канал на овим просторима, а верујемо да ће Срђанов и Душичин ангажман у великој мери допринети томе, узевши у обзир њихово дугогодишње искуство у информативним форматима.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)