ТЕШКА ТРАГЕДИЈА НАШЕГ ПЕВАЧА: Ћерка му пронађена мртва у стану, брат и братанац умрли, сломљеног срца написао - "Све сам живо сахранио..."

Novosti online

09. 02. 2021. у 20:52

МУЗИЧАР Милић Вукашиновић доживео је велику славу и успех током живота, али га нажалост нису избегле трагедије и тужна субина.

ТЕШКА ТРАГЕДИЈА НАШЕГ ПЕВАЧА: Ћерка му пронађена мртва у стану, брат и братанац умрли, сломљеног срца написао - Све сам живо сахранио...

Милић Вукашиновић

Било је дана када је живео и на рубу егзистенције. Извукао се из свих порока, али нажалост његова ћерка није успела, након сазнања да је Маја преминула, Милић је за медије испричао о својој борби са опијатима.

Ћерка музичара Милића Вукашиновића пронађена је у беживотном стању у његовом стану, а он се с том чињеницом и даље не мири.

Након што је у јулу 2018. године изгубио ћерку Мају, музичар Милић Вукашиновић открио је да је изгубио и братанца и тада је на твитеру написао:

- Учим прве акорде покојног сина од мог покојног брата. Све сам живо сахранио, мајку, оца, сестру, брата, сина од брата и рођену ћерку, живот ти ј*бем. Бог ме ваљда чува за крај - написао је Милић уз фотографију.

(Србија данас)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)