КРИВИЛИ СУ МЕ ЗА ЂОЛЕТОВ РАЗВОД: Весна Ђогани о паклу који је прошла

Novosti online

08. 02. 2021. у 11:22

НАКОН развода Ђолета Ђоганија и Слађе Делибашић у медијима се спекулисало да је главни кривац за распад брака славних денсера Весна Ђогани, која је касније постала Ђолетова жена.

КРИВИЛИ СУ МЕ ЗА ЂОЛЕТОВ РАЗВОД: Весна Ђогани о паклу који је прошла

Фото: Инстаграм

Наиме, када је 2001. године дошло до развода, Слађу је у групи ''Ђогани'' заменила певачица Весна Тривић, која је до тада била стални члан њихове плесне групе. Годину дана касније, Весна и Ђоле започели су своју романсу, а хитови су се само низали.

Денсер Ђоле Ђогани сада се осврнуо на период када се развео од Слађе, те навео да му је тада било изузетно тешко јер му се цео живот у моменту променио из корена.

- Када сам се развео, одлучио сам да наставим бизнис, направио сам песму ''Понекад'' и направио аудицију за нову певачицу. Слађа и ја смо се развели и сви ученици су отишли код Слађе, само су Весна и још један дечко остали код мене у школи - рекао је Ђоле у емисији "Премијера Викенд Специјал" и додао:

- Било ми је тешко, јер отишли су ми и жена, и деца, и посао. Нисам хтео да се убијем због Слађе, али ми је било тешко. Прво, оде ти жена коју си волео, оде кућа, посао. Ти онда немаш сатисфакцију, немаш ништа. То је тежак период, али на срећу дошла је Весна.

Слађино место у групи "Ђогани" заузела је Весна, а ово су биле њене прве импресије о српској естради.

- Упала сам на естраду као да сам пала с Марса. У једном моменту сам почела много да зарађујем и било ми је конфузно. Морала сам да знам шта хоћу. Сви су ме осуђивали и кривили за развод Ђолета и Слађе - испричала је Весна.

Весна Ђогани открила је и због чега је посебно везана за један стих песме "Знам ја", а прича се тиче њеног бившег момка.

- Кад сам била тинејџерка имала сам једног момка пре Ђолета, и ми смо се разишли и он је имао девојку. Једном ме је назвао и рекао је да је променио број, али да је прво мене назвао. Тада ме је купила реченица из песме: "Чак сам и твој нови број пре ње знала" - рекла је Весна у поменутој емисији.

(Блиц.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)