"ДОКЛЕ ДА БУДЕМ ХВАЛИТЕЉ ЕСТРАДЕ?!" Радa Манојловић кивна на колеге, одлучила да се више никоме не јавља!

Novosti online

07. 02. 2021. у 21:27

ПЕВАЧИЦА Рада Манојловић не говори често о колегама са естраде, због чега се често помисли да се ни са ким са јавне сцене не дружи.

ДОКЛЕ ДА БУДЕМ ХВАЛИТЕЉ ЕСТРАДЕ?! Радa Манојловић кивна на колеге, одлучила да се више никоме не јавља!

Фото: Инстаграм

Ипак, она је сада открила да ни са ким није у свађи, али и да није блиска са колегама.

- Када ми је умрла бака, нисам желела поруке саучешћа, не могу то да поднесем. Желим сама то да одболујем. Писали су ми неки сарадници, али колеге са естраде слабо. Мени и кад је све супер нико ништа не честита. Не знам како бих ти рекла, имам јако мали круг блиских људи - изјавила је Рада за Свет, преносе медији.

- Ја сам увек свима без имало сујете честитала, пружала подршку. Пустим СМС, а ако нисмо у не знам каквом контакту, на Инстаграму се обратим колеги, честитам, пожелим срећу. Немам ни сујете ни зависти. Онда сам приметила да нико жив не узвраћа. Онда сам и ја почела као сви, нити честитам добро нити се оглашавам - каже она.

Фото Јутјуб принтскрин

Tekst potpisa

- Докле да ја будем дежурни хвалитељ естраде. А где је повратна реакција од било кога? Онда чујем коментаре да се само Рада не дружи. Људи, нисте ту кад је добро, нисте ту кад је лоше. Не видим поенту дружења. Поздравим се ја на снимањима са свима, океј смо, али блиског контакта нема - додала је Манојловићева.

- Приметила сам да ме последњих година старије колегинице хвале. То су остварене певачице, Ана Бекута, Снежана Ђуришић, Лепа Лукић, Милена Плавшић, Нада Топчагић. Нада ми коментарише слике, хвали. То су људи који не калкулишу, само су искрени. Мали милион је оних који ми не мисле добро. Онима за које знам шта ми мисле, ја се не јављам, али никад то јавно не бих рекла - објаснила је певачица за Свет, преносе медији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)