ПРЕМИНУО ПОЗНАТИ ГЛУМАЦ: Предвидео је своју смрт, а остаће упамћен по чувеној серији

Novosti online

07. 02. 2021. у 17:03

ЗАСЛУЖНА уметница Русије Елеонора Шашкова рекла је шта је претходило смрти њеног кумчета - звезде серије Бригада (Сашина екипа) Виталија Алшанског.

ПРЕМИНУО ПОЗНАТИ ГЛУМАЦ: Предвидео је своју смрт, а остаће упамћен по чувеној серији

Фото: Принтскрин

Он је умро у свом стану у улици Вернаја. Витали је престао да комуницира са људима пре неколико дана и полиција је морала да отвори врата његовог дома.

Шашкова, позната по улози Стирлицове супруге у филму „Седамнаест тренутака пролећа“, кума је Виталија Алшанског.

- Били смо пријатељи са Виталијевом мајком, она је умрла пре 8 година, био је веома забринут након њене смрти, много је волео - рекла је Елеонора, преноси Мк.ру.

- Не тако давно били смо с њим на њеном гробљу, Витали је тада рекао: „Ускоро ћу и ја лежати овде“.

Пре отприлике пет година почели су проблеми с послом, нигде их нису позивали на снимање, једино што су били позвани у шаљив програм на једном од канала, али то му, наравно, није одговарало. Био је, најблаже речено, лошег расположења.

- Чекао је позиве, али их није било. У последње време Виталију је јако порастао крвни притисак, понекад и до 240. Живео је сам, недавно је сестру пријавио у свом стану. Готово свакодневно смо га контактирали, али пре неколико дана је престао да комуницира. Тада сам отишла до њега и заједно са полицијом успела сам да уђем у стан, где је пронађен мртав - изјавила је Шашкова.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)