ИСПОВЕСТ ЖЕЉКА САМАРЏИЋА Певач проговорио о тешким тренуцима: С годинама се човек научи како да носи своју бол

Novosti online

07. 02. 2021. у 16:49

ПЕВАЧ Жељко Самарџић познат је публици као шармер неодољиво позитивне енергије, а мало ко зна да је у животу имао страшне муке. Певач је проговорио о тешким животним тренуцима и изнео детаље приватног живота, па открио како се тренутно осећа.

ИСПОВЕСТ ЖЕЉКА САМАРЏИЋА Певач проговорио о тешким тренуцима: С годинама се човек научи како да носи своју бол

Фото: Никола Фифић

- Сналазим се како знам и умем. Једно време сам одмарао и уживао док се нисам уморио од тога. Вишак слободног времена понекад зна бити већи терет од мањка, па сам морао да се прилагођавам новим околностима. Можда сам се сад већ навикао на нерад. Мислим на оно што радим читав живот, а то су концерти, путовања и све што то подразумева. Више времена проводим у кући, али у последње време и у студију...

С обзиром да има хашимото, те спада у ризичну групу, каже да се ипак труди да води нормалан живот, упркос корона вирусу.

- Схватио сам да је овај вирус подмукао и опасан и да по мене може бити кобан уколико се не будем пазио и придржавао мера које лекари препоручују. Нажалост, многи мени блиски и драги људи су инфицирани, а неки трагично завршили. То ме је некако додатно уозбиљило у намери да се сачувам од короне. Недавно сам се и вакцинисао и све у свему надам се да ће ови дани и месеци срушених планова и ноћи без загрљаја ускоро постати ружна прошлост. Морам признати да ми недостаје живот на какав сам навикао и надам се да ово неће још дуго потрајати - рекао је Жељко за 24седам.

У рату је умало изгубио живот, а доживео је губитак сина. Иако иза себе има велике трагедије, не воли да друге оптерећује тиме.

- Сви имамо неке своје муке. Све нас притискају терети на којима пише наше име и презиме. Људи ретко желе да погледају на живот из туђих ципела. Ја сам од оних који не воле да друге оптерећују, а и с годинама се човек научи како да носи свој бол - искрен је певач.

На питање да ли људи након недаћа постају јачи, каже, тешко је одговорити.

- Па, тешко је на то питање одговорити. Претпостављам да већину људи живот научи како да се поставе у неким тешким ситуацијама. Кажу: "Оно што те не убије, ојача те".

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)