"САДА МОГУ ДА ПИЈЕМ ДО МИЛЕ ВОЉЕ" Аца Лукас унајмио возача, плаћа му и стан у својој згради!

Новости онлине

02. 02. 2021. у 09:05

АЦА Лукас је одлучио да унајми приватног возача, након што је прошле недеље два пута направио прекршаје у саобраћају.

САДА МОГУ ДА ПИЈЕМ ДО МИЛЕ ВОЉЕ Аца Лукас унајмио возача, плаћа му и стан у својој згради!

Фото: Пинк тв принтскрин

Лукаса је, наиме, током прошле недеље полиција зауставила због вожње под дејством алкохола, а затим и због прекорачења брзине. Он је након ових догађаја донео одлуку да унајми професионалног возача, а чак му је изнајмио и стан у згради у којој живи, и све то на наговор свог менаџера Саше Мирковића.

Како се наводи, Мирковићу су се након инцидента јавили многи професионални возачи који су желели да се запосле код Лукаса.

- Лукас је у релативно кратком року направио два озбиљна саобраћајна прекршаја која су га коштала одузимања возачке дозволе. Будући да је његов посао у великој мери везан и за путовања, логично је било да унајми некога ко ће да га вози. Када је, због вожње под дејством алкохола, завршио на трежњењу у полицијској станици, његовом менаџеру Саши Мирковићу јавили су се многи професионални возачи који су се понудили да раде код Лукаса - каже извор овог листа и додаје да је певач најпре одлагао ту одлуку.

- Међутим, када му је, два дана након тога, саобраћајна полиција написала казну због прекорачења брзине, Лукас је схватио да тако више неће моћи да настави. Схватио је да ће од сада морати да вожњу препусти професионалцима.

- Унајмио сам приватног возача и чак сам му изнајмио стан у згради у којој живим како би ми био доступан 24 сата дневно. Сада могу да пијем алкохол до миле воље и да мртав пијан седнем на задње седиште и дигнем ноге, а он да ме вози по целом граду. Једино што му је забрањено на послу да пије алкохол - потврдио је Лукас и додао да ће му ускоро бити одузета возачка дозвола на седам месеци:

- Још ми није стигло решење, а када се то деси, нећу моћи да возим седам месеци. Када је реч о другом прекршају, платио сам казну у висини од 5.000 динара због прекорачења брзине.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)