ДИВЉАЊЕ ЗА ВОЛАНОМ, ПИЈАНСТВА, ДУГОВИ...: Дуг списак скандала фолк певача Дарка Лазића, од 2011. године па до данас

В.Н.

02. 02. 2021. у 11:44

КАРИЈЕРУ фолкера Дарка Лазића (29), између осталог, обележили су и многобројни скандали.

ДИВЉАЊЕ ЗА ВОЛАНОМ, ПИЈАНСТВА, ДУГОВИ...: Дуг списак скандала фолк певача Дарка Лазића, од 2011. године па до данас

Фото Instagram/darkolazicofficial

Најновији, који се десио пре неколико дана, показује да се певач, очигледно, није опаметио чак ни после тешке саобраћајне несреће 2018. године у родном Брестачу, кад му је, након слетања аутомобила са пута и превртања на кров, живот био у опасности. Дарко је сада све шокирао кад је на "Инстаграм" поставио видео како поново дивља за воланом. Снимак приказује контролну таблу на аутомобилу, где се види брзина већа чак од 160 километара на сат. Лазић је уз то написао "иде гас".

Први у низу инцидената током каријере певача који се својевремено прославио победивши у четвртој сезони такмичења "Звезде Гранда" десио се такође у Брестачу, 2015. Дарко се тада побио на прослави локалног фудбалског клуба. У једном тренутку, према сведочењу присутних, почео да разбија флаше о зид са братом. То је био окидач за физички сукоб где је поломљен инвентар и направљена штета од око 100.000 динара. Лазић је ово демантовао, говорећи да му "смештају људи који су љубоморни на његов успех", али су из Општине Пећинци потврдили да је до инцидента дошло. Дарко је тада неосновано тужио Компанију "Новости" тражећи скоро пола милиона динара због, како је навео, "повреде части и угледа".

Фото Н. Скендерија

Дарко и његова тадашња супруга Ана Севић нашли су се 2017. у фокусу брачне афере. Многи су причали да је фолкерка варала Лазића са Ацом Лукасом, и да се свакодневно свађају, али њих двоје су тада ипак успели да сачувају брак. Убрзо је на друштвеним мрежама освануо снимак на ком се види како се Дарко љуби са мушкарцем у уста. Певач је тврдио да је то последица огромног пијанства, и да се десило у шали.

У том периоду Лазић је певао на једној свадби, али га је младожења избацио јер се, како тврди, није се понашао професионално. Дарко је прво нестао на неколико сати, појавио се пијан, мумлао речи песама, па је, на крају, домаћин морао да га избаци са свог весеља.

КРИТИКЕ ЗБОГ ОЦА

КРАЈЕМ прошле године преминуо је фолкеров отац Милан, и то услед компликација после операције желуца, којој се, претходно, Дарко успешно подвргао, и скинуо импозантан број килограма. Многи су критиковали Лазића што се, брзо после трагедије, вратио певању и уобичајеном начину живота, уз објављивање фотографија на којима је насмејан.

Почетком 2018, Лазић је, наводно, ухваћен како шмрче бели прах. На снимку се, према писањима, видео, Дарко са пријатељима, у скривеном кутку једне просторије, покушавајући да се сакрије од погледа других људи. Те године, 1. августа, фолк певач је претучен у Умчарима кад је, како се писало, на њега пуцано из ватреног оружја, али су га оба метка промашила.

О Дарковом неодговорном понашању за воланом, најчешће под утицајем алкохола, писало се и причало и пре удеса. Он је 2011. са колегиницом Милицом Тодоровић пошао на заказани наступ у Јагодину, али је због кише и клизавог коловоза изгубио контролу над возилом, ауто им се преврнуо три пута и ударили су у банкину. После тешке несреће Лазић се једно време опорављао у бањи "Селтерс" у Младеновцу, али се ни то није завршило славно. Напустио је рехабилитациони центар не би ли у свом дому провео божићне празнике, али уз договор да се врати, што он није учинио, већ је лечење наставио у Бањи Ковиљачи.

Пре нешто више од годину дана, Лазић је опет био у центру пажње, а да разлог нема везе са певањем. Репер Слободан Вељковић Цоби је на инста-стори окачио видео са аеродрома у Цириху, где се види како уринира по писти, док са Дарком Лазићем улази у приватни авион. Све су зачиниле и сочне Цобијеве псовке. Много се причало и о Лазићевим дуговањима, а он је недавно, у новембру у једној емисији навео да су она порасла "са милион, на милион и по евра".

Развод са Аном Севић није означио побољшање њихових односа, напротив. Дарко је јесенас изјавио да годину дана није видео њихову заједничку ћерку Лорену, а певачица је тврдила да то није истина.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)