"НЕ МОГУ ДА ДОЂЕМ ДО ВАЗДУХА": Петар Божовић шокиран сведочењем младих глумица - "Отварају се велике ствари..."

Новости онлине

25. 01. 2021. у 15:36

НЕ МОГУ ДА ДОЂЕМ ДО ВАЗДУХА: Петар Божовић шокиран сведочењем младих глумица - Отварају се велике ствари...

Фото: Принтсцреен

СЛАВНИ глумац Петар Божовић дубоко је потресен болним исповестима младих колегиница Милене Радуловић и Иве Илинчић, које су испричале све о силовању и сексуалном злостављању које су доживеле од учитеља глуме Мирослава Мике Алексића.

Петар Божовић каже да се након потресних прича младих и перспективних глумица осећа као да му је неко избио ваздух.

- Знате шта, мој утисак је да доживљавам то као директан ударац у плексус, који ми је извукао ваздух, те још увек не могу до њега да дођем. Надам се да када будем дошао, да ћу моћи трезвено да кажем. Шок је велики. Питање није појединачно. Отварају се многе ствари, сви причају о томе. Волео бих да нешто кажем, али не под овим утиском, него хладне главе и како то мислим - каже глумац.

Подсетимо, Милена и Ива су пријавиле Мику Алексића и обе су прошле недеље саслушане у Тужилаштву.

Милена Радуловић изнела је у јавност да ју је Алексић силовао када је имала 17 година, као и да се то понављало, а Ива је такође испричала да је сексуално узнемиравана и злостављана од стране учитеља глуме

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)

ZALIV tacka NET

25.01.2021. 19:52

Kako to bre devojka od 17god (to vise nije devojcica) moze biti silovana 7 puta !? Meni je tesko da poverujem da bise neka devojka vracala posle prvog puta u tu skolu....i preko svega njih ukupno oko 20 tako. Pa koliko je to devojaka, roditelja i niko nista da provali? Meni je neverovatno!

pera

17.02.2021. 17:57

@ZALIV tacka NET - Silovanje nije jedini vid seksualnog maltretiranja.. Ovde verovatno nije u pitanju klasicno silovanje vec jedan oblik seksualnog izivljavanja izopacenog coveka nad devojcicom - devojkom. Kakve su mu uostalom to metode - umivanje kao kazna, citanje molitvi.. U pitanju je manipulator sa seksualnom devijacijom. Svakako treba osuditi takve tipove ali to treba da uradi sud, nisam za medijski linc jer to vrlo lako moze da se zloupotrebi, sutra ce napasti nekog i razvlaciti ga po medijima ni krivog ni duznog.