ТОШЕ ПРОЕСКИ БИ ДАНАС НАПУНИО 40 ГОДИНА: Не прође ни дан да се на радију не чује нека његова песма (ФОТО)

Novosti online

25. 01. 2021. у 12:21

ТОШЕ ПРОЕСКИ БИ ДАНАС НАПУНИО 40 ГОДИНА: Не прође ни дан да се на радију не чује нека његова песма (ФОТО)

Фото Д. Мишић

ТОШЕ Проески је погинуо 16. октобра 2007. године у саобраћајној несрећи

Покојни певач Тоше Проески рођен је 25. јануара 1981. године. 

Данас, 25. јануара 2021, напунио би 40 година, а верни фанови то не заборављају, па се друштвеним мрежама шире емотивне поруке.

Тоше је изгубио живот у саобраћајној несрећи 16. октобра 2007. године. Трагично је страдао када је имао само 26 година на аутопуту у Хрватској, а са њим у колима је била његова тадашња менаџерка Љиљана Петровић, која се након трагедије повукла из јавности и потпуно променила живот.

Његови обожаваоци га никада нису заборавили, па тако на данашњи дан многи од њих објављују емотивне поруке у знак сећања на Тошета.

- "Четрдесет година, живиш анђеле!", "Да си жив имао би 40 година, заувек ћеш бити у нашим срцима и мислима, волим те и недостајеш", "Кажу да се покојницима не честита рођендан, али ипак, нека ти је срећан, анђеле... " , "Нико те није заборавио", само су неки од  бројних коментара.

Данас, на његов рођендан, фанови већ традиционално иду на његов гроб који се налази се на гробљу Гумење у Крушеву, где пале свеће и сећају се Тошета који је иза себе оставио ванвременске хитове.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)