БОЛНА ИСПОВЕСТ МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ О БОРБИ СА КАНЦЕРОМ: Много ми је лоше, стално лежим - мој организам више не може да издржи све!

Новости онлајн

25. 01. 2021. у 11:03

БОЛНА ИСПОВЕСТ МАРИНЕ ТУЦАКОВИЋ О БОРБИ СА КАНЦЕРОМ: Много ми је лоше, стално лежим - мој организам више не може да издржи све!

Фото: Н.Фифић

МАРИНИ Туцаковић, која од фебруара 2018. болује од канцера дојке, погоршало се здравствено стање.

Ауторка највећих хитова на домаћој естради је упркос томе говори о својој борби са тешком болешћу. Марина признаје да је у страху за живот, али напомиње да се неће предати.

Без воље

- Много ми је лоше, стално лежим. Плашим се... То је нормално осећање. Моја борба траје већ годинама, не може преко ноћи да се оконча. Стално ми мењају терапије, мој организам можда више није довољно јак да све то издржи. Али не дам се! - прича славни текстописац и додаје да све теже подноси хемотерапије:

- Кад примим хемотерапију, немам снаге да устанем из кревета. Тренутно завршавам шести циклус терапија и стално сам смлаћена и без воље. Имам вртоглавице и мучнине, а редовно морам и да вадим крв јер ми терапија обара леукоците. Али бићу ја добро...

Фото: Принтскрин

Марина каже да јој недостају пријатељи, које није видела месецима због пандемије корона вируса:

- Чујем се са певачима, многи ме зову. Недостају ми и они и посао. Месецима никог нисам видела због овог проклетог вируса. Ја сам дијабетичар на инсулину, па морам да будем у строгој изолацији. Срећом, нисам имала корону, а кад неко од породице дође код мене, мора да носи маску и рукавице. Имам и човека који ми помаже око куће и иде у продавницу по намирнице. Он стално дезинфикује све. Ма једва чекам да се све ово заврши!

Не може без дувана

Упркос тешком стању, Марина није могла да остави цигарете:

- Имам само један порок - цигарете. Понекад запалим. Све живо сам пробала да бих их оставила, али не иде. Трудим се да се храним здраво, пијем сок од ароније и цвекле. Донели су ми и уље Светог Нектарија, којим ме мажу. Надам се да ће бити све добро - завршава причу Туцаковићева, уз коју су тренутно син Милан Лаћа и супруг Александар Фута Радуловић.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)