КОД МЕНЕ НИЈЕ НИШТА ПРОНАЂЕНО: Супуга Марка Булата, Марија, демантовала приче о хапшењу због дроге

В.Н.

25. 01. 2021. у 09:20

КОД МЕНЕ НИЈЕ НИШТА ПРОНАЂЕНО: Супуга Марка Булата, Марија, демантовала приче о хапшењу због дроге

Фото АТА Images

СУПРУГА фолк певача Марка Булата, Марија, јуче се огласила на "Инстаграму" поводом прича које су кружиле претходних дана да је, наводно, ухапшена са још тројицом мушкараца у свом козметичком салону у Новом Београду, због тога што је, како се наводило у медијима, тамо пронађена одређена количина дроге, две вагице за прецизно мерење и 2.000 евра.

Медији су преносили да је у акцији учествовало шест аутомобила Интервентне јединице, и да су, том приликом, ухапшена три мушкарца и једна жена.

Марко Булат је још у суботу на инста-сторију написао да је породица на окупу, а Марија је овако изнела своју верзију догађаја:

- Приликом интервенције полицијских снага, ја сам присуствовала хапшењу

Н. Н. лица, које се одиграло у непосредној близини мог локала. Током рације, трагајући за другим осумњиченима, без најаве и представљања од стране полиције, извршен је насилни упад у мој локал, и том приликом је лично мени нанета велика материјална штета. Све што се у објављеним текстовима наводи као спорна супстанца, опрема и новац, а што је пронађено током поступка, пронађено је ван мог салона, ван мог стана, ван мојих кола и не код мене, већ код других људи.

Марији је упало у очи то што, како наводи, ниједан актер који је праћен и приведен није поменут чак ни иницијалима, већ је објављено само њено име.

- У мој стан није улазио нико, нити је вршен претрес. Хапшење осумњичених лица није реализовано у мом салону. Није ми заплењен ни аутомобил, нити шта друго.

Марија је први сукоб са законом имала још 2016, када се, заједно са супругом, нашла у центру скандала због два грама кокаина. Она је, према писањима, склопила договор са Вишим тужилаштвом у Београду и признала, у замену за казну, да је од дилера купила дрогу.

Инцидентна ситуација се десила и у августу 2017. у Црној Гори. Тада је писано да је код њих двоје пронађена мања количина кокаина и марихуане. Марија је, наводно, на исти начин поново преузела кривицу на себе, рекавши да је дрога за личну употребу, док је Марко демантовао причу. Булатова супруга је, међутим, касније у медијима одлучно негирала да конзумира наркотике.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)