МОЈ УНУК ЋЕ БИТИ КРАЉ СУРЧИНА: Певачица Гоца Божиновска не крије срећу због принове, а ево шта ће поклонити беби

Novosti online

24. 01. 2021. у 22:26

МОЈ УНУК ЋЕ БИТИ КРАЉ СУРЧИНА: Певачица Гоца Божиновска не крије срећу због принове, а ево шта ће поклонити беби

Фото: Архива ВН

ПЕВАЧИЦА Гоца Божиновска не крије срећу због сазнања да је емотивна партнерка њеног сина Мирка Шијана, Бојана Родић, трудна. Она је открила да још увек није размишљала о поклону који ће дати беби.

- Још увек нисам имала времена да размишљам о поклону. Е, сад, да ли ће бити златник, посребрена кашичица са иницијалима или дијамант, видећу. Сигурно ћу све што сам стекла и све што имам да оставим унучету. Ма има да живи као краљ или краљица. Још ако буде мушко биће то краљ Сурчина - поручила је Гоца за "Стар" и додала:

- Све што постоји на моје име биће пребачено на унуче. Само да се они воле и да буду срећни, а ја ћу све учинити да тако буде док сам жива. Ја сам се упознала са Бојанином мамом Данијелом. Тату још нисам упознала, али надам се да ћу и њега ускоро. Најбитније је да су наша деца направила нешто да нас споје.

- Данијела ми је рекла да су пресрећни иако већ имају једног унука Жељка, радују се. Заслужили су, имају троје дивне деце и треба да имају десеторо унучића. Бојана је и даље она мила и лепо васпитана девојка, није се размазила у трудноћи, ма и да јесте има право на то - додала је Божиновска.

- И даље има онај осмех на лицу кад устане. Пољуби ме свако јутро и пита ме је л' треба нешто у продавници да тркне по то. Ја јој кажем: Седи, дете, где ћеш, купићу ја, чувај се, одмарај се... Ма, дете је васпитано као што сам ја васпитавала моје ћерке Јелену и Зорану, зато се и слажемо од првог дана.

(Стар)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (3)

dragoljub m v p

25.01.2021. 02:19

Po intelektualnom delu koje sam stvorio ja sam kralj Surcina, Srema, Vojvodine, Srbije, Sveta, Kosmosa, ... ali nemam narod kojem sam potreban, tako da mi je sasvim svejedno ko ce kraljevati Surcincima; koji imaju sisteme vrednosti koje imaju. Ne da sam kralj bez zemlje, nego sam kralj bez naroda. P.S. Rodjen sam u Surcinu 1. Jula 1948 u ulici Orackoj br. 9 odmah ispod fudbalskog igralista koje je posle prebaceno na kanal. Moj otac je imao jako mocan mozak ali primarno lose upotrebljen: bio kralj sebicnosti i zatucanosti; porodicni grubijan svetskog kalibra. Majka je takodje imalo jako mocan mozak i takodje jako lose upotrebljavan jer je bila intrigantkinja svetskog kalibra, mada na seoskoj sceni.