АНА НИКОЛИЋ УПИСУЈЕ МЕДИЦИНУ: Спрема пријемни испит, а ево ко јој помаже

Novosti online

24. 01. 2021. у 19:28

АНА НИКОЛИЋ УПИСУЈЕ МЕДИЦИНУ: Спрема пријемни испит, а ево ко јој помаже

Фото: Принтскрин

АНА Николић решила је да упише медицину и тренутно вредно ради на спремању пријемног испита.

Певачица је открила да је одувек желела да постане докторка, али и да јој у припреми помаже бивша свекрва, мајка Стефана Ђурића Расте.

- Хтела сам да будем докторка од увек. Бивша свекрва ми је послала све ко су професори хемије, биологије. Спремам се да упишем медицину. Не на приватном факултету, него на Факултету медицинских наука у Београду. Смејала сам се са бившом свекрвом, она ми је слала шта је потребно за упис. Рекла сам јој: 'Слађана, 6 година ћу дати за три године'. Ми смо у добрим односима, што не би биле- рекла је Ана.

Певачица је истакла да не воли конфликте, али и да одржава и има добар однос са баком своје ћерке Таре.

- Ја сам са свима у добрим односима, ретко сам у конфликтима, што бих била са баком своје ћерке. Може да буде шест пута бака, ако није према мени океј, она је коректна и нормална, сарађујемо лепо. Имамо заједнички интерес, обзиром да знамо ко су Тарини мама и тата, Тара је тасманијски ђаво, треба је укротити. Личи и на мене и на тату, ако је сад не зауставимо, неће нам ни пук војске помоћи- објаснила је у  емсији "Премијера викенд специјал".

Једна од актуелнијих тема у медијима је управо хапшење Расте, који је недавно добио годину дана кућног притвора, а Ана је кратко коментарисала ситуацију и наслове везане за њега.

- Погађају ми сви наслови за Тариног тату. Ја нисам имала оца. Осетљива сам на те теме, пишем постове и качим. Адвокати нека кажу шта имају, ја сам увек уз њега и јавно- рекла је.

(Телеграф)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)