"ЈЕДНОМ САМ НОКАУТИРАО ПЕДОФИЛА У АУТОБУСУ": Предраг Вуковић Пеђолино бесан због Мике Алексића - "Милена је спасила будуће генерације"

Novosti online

23. 01. 2021. у 10:24

ЈЕДНОМ САМ НОКАУТИРАО ПЕДОФИЛА У АУТОБУСУ: Предраг Вуковић Пеђолино бесан због Мике Алексића - Милена је спасила будуће генерације

Фото: Принтскрин

ПРЕДРАГ Вуковић познат као Пеђолино цео живот радио је са децом и био омиљени тв водитељ.

Он је згрожен злоделима која је учинио учитељ глуме Мирослав Алексић и поручио је да би га убио да је урадио нешто тако његовој ћерки.

- Да је Мика силовао моју ћерку, убио бих га! Тог човека треба стрпати у затвор и тамо га држати најмање 40 година. Чујем да му је запрећена казна од 12 година, а то је премало! Он је педофил, а они никада не треба да буду на слободи - прича Пеђолино и напомиње да никада није подржавао Микине методе у школи глуме “Ствар срца” и додао да су родитељи тамо гурали децу како би преко Микине жене касније уписали ФДУ:

- Многи родитељи су тамо гурали децу да би после имали прођу на ФДУ, где ради Микина жена. Никада своје дете не бих уписао у школу у коју не могу да дођем после часа и разговарам са учитељем, професором. Срећан сам што своју ћерку нисам водио код Алексића, већ у школу глуме код Снежане и Неше Ненадовића. Са њима сам разговарао после сваког Јелисаветиног часа глуме и то тако треба - изјавио је.

Пеђолино открива да је једном приликом претукао педофила који је напаствовао девојчицу.

- Лично сам нокаутирао једног педофила који је у превозу ухватио девојчицу за д*пе. Саставио сам тог човека са земљом. Драго ми је што сам тако поступио и увек ћу да заштитим децу. Ужасно мрзим и педофиле и силоватеље јер су болесни и треба их изоловати. Не дај Боже да икада сретнем Мику или неког таквог - искрен је био Предраг.

Пеђолино са децом ради већ 38 година и тврди да је компетентан да говори на ову тему и свим срцем подржао Милену Радуловић и Иву Илинчић:

- Радим са децом 38 година и имам права да говорим на ову тему. Апсолутно подржавам све Алексићеве жртве. Сви знамо ко је Милена Радуловић: она има имућне родитеље и не мора да јури кору хлеба и нема разлога да било шта измишља. Учинила је једно велико дело за све, спасила је неке будуће генерације. Сасекла је намере сваког силоватеља - закључује Пеђолино.

(Информер)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)