ЦЕЦА СЕ УПОЗНАЛА СА ПОРОДИЦОМ НОВОГ ДЕЧКА: Огласио се и Богданов отац - ево како је протекао први сусрет

Новости онлајн

22. 01. 2021. у 17:15

ЦЕЦА СЕ УПОЗНАЛА СА ПОРОДИЦОМ НОВОГ ДЕЧКА: Огласио се и Богданов отац - ево како је протекао први сусрет

Фото Приватна архива

ЦЕЦА Ражнатовић упознала је породицу свог дечка Богдана за њихову крсну славу Свети Јован.

Певачица је отишла у Крагујевац, где је срдачно дочекана, а како је протекао први сусрет, испричао је отац Ражнатовићкиног дечка Милош Срејовић:

- Цеца је оставила одличан утисак, као што сам и мислио. Богдан је био врло задовољан - открио је старији Срејовић.

Цецин долазак на Богданову славу догодио се у најужем кругу породице, која је поштовала све савете епидемиолога услед пандемије корона вируса. То је био и главни разлог што је само неколико људи знало да ће Цеца отпутовати за Крагујевац, те су овог пута изостали позиви осталих чланова породице, пријатеља и познаника да питају Милоша каква је певачица уживо или да дођу и лично упознају највећу балканску звезду.

- Није био никакав спектакл, па ме нико није ни звао од фамилије и познаника да пита за Цецу. Све је било пристојно, у кругу породице, како и налаже тренутна епидемиолошка ситуација - истакао је Милош.

Подсетимо, Богданов отац се, када се у јавности сазнало за везу Ражнатовићке и његовог сина, први пут огласио и прокоментарисао њихов однос. Том приликом је признао и да је из медија сазнао за нову љубав свог сина.

- Незахвално је то коментарисати. Они су пунолетни, зрели људи, који знају да брину о себи. Колико сам могао да приметим, срећни су и задовољни. То је обострана прича и не бих се даље мешао у то. Морам рећи да Богдана нисам скоро чуо и видео тако срећног и задовољног, па претпостављам да је све у савршеном реду - рекао је тада некадашњи атлетски шампион.

Цеца и девет година млађи Богдан су у вези два месеца и скоро да се и не раздвајају, па су два дана пре Крагујевца били у једном етно-селу надомак Зрењанина.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)